WHD 14" x 6,5" Virveltrumma av Stål, Vit

826 kr Ord.pris 1 124 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Utmärkt Resonans och "Attack"
  • Kvalitativ Virveltrumma av Stål
  • Högblank, Svart Yta
  • Pressgjutna Rullband
  • Remo-Skinn, en Perfekt Uppgradering för Nybörjare och Olika Trumset

WHD 14" x 6,5" Virveltrumma av Stål, Vit

Detaljer

Denna WHD 14" x 6,5" virveltrumma av stål med vit, högblankt yta är en perfekt uppgradering för nybörjare och mellanliggande trumset. Med pressgjutna rullband och robusta lug lås erbjuder denna virveltrumma på ett jämt ljud. Remo-skinn har lagts till för att erbjuda ett bra attack-sound och resonans som ger ett dynamiskt ljud i kombination med stålskalet, samt sticker ut ur mängden i vilken trumset som helst.

Artikelnummer: 20410

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Stålskal

Stålet producerar ett högt och kraftigt ljud, men ändå känsligt och med ett bra respons, vilket ger trumman ett mer dynamiskt omfång. Det mest anmärkningsvärda ljud kännetecknet av stålskalen är deras ljusa ton, längre sustain och genomträngande kant "attack" ljud. Såväl som det vackra svarta stålskalet, har viveltrumman också en kraftig sil. Därmed hålls den väl stämd både vid höga och slappa spänningar. Om kant "attacker" är en viktig del av din spelstil eller om du bara behöver din virveltrumma för att sticka ut ur mängden med ett större dynamiskt omfång är denna stålskalt virveltrumma verkligen ett bra val.

Pressgjutna Rullband

WHD virveltrumman har pressgjutna rullband av hög kvalitet, som erbjuder ett jämnnt ljud över hela ytan, samt förbättrar virvelrummans allmänna ton. Dessuotm har Remo-skinn lagts till trumman för att skapa den perfekta resonansen och en fin ton.

Funktioner/Specifikationer

  • Skalets Material: Stål
  • Skalets Storlek: 14" x 6.5"
  • Rullbandens Konstruktion: Pressgjutna
  • Yta:Högblank vit
  • Skinn: Remo

Den senaste i trummdesign, komponenter och ljud.

WHD är ett premiumvarumärke från Gear4Music.com. Att föra samman hypermoderna slagverkdesign och premium kvalitetskomponenter, WHD utrustning har utvecklats för slagverkare som vill bilda sitt ljud till nästa nivå. WHD-serien innehåller fantastiska akustiska trumset, aktuell elektroniska trumset och färska virveltrummor, vilka är tillverkad med endast de finaste materialen, alltifrån speciellt inköpta björk och lind, till super tuffa härdad akryl. Med design funktioner inklusive dubbel spännt hårdvara för alla trumset och professionella REMO-huvud på alla akustiska trummor, går WHD långt utöver vad som förväntas av ett slagverk i denna prisklass. Komplett av slående visuella intryck och utmärkt ton, är WHD trummor inställda för att etablera sig som den kräsna trummisens val, oavsett om de spelar indie, rock, metal eller jazz.