WHD 42" Chau Gong - B-Stock

  • Video 1
7 902 kr Ord.pris 9 519 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Komplett med beater och hängande remmen.
  • 42" brons legerat Chau Gong.
  • Tillverkade för hand i Wuhan, Kina.
  • (Stå säljs separat)

WHD 42" Chau Gong - B-Stock

Detaljer

Chau Gong, även känd som Tam Tam, producerar en explosiv och färgglada ljud som är full av varma, djupa toner. Med den ikoniska bullseye design och tillverkas i Wuhan i Kina ser det lika bra som det låter på ett mycket överkomligt pris. Koppar kroppen har lämnat Naturfärgad i slående zoner och sedan laithed och polerad någon annanstans att ge sann gnistan till ljudet.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 77315

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hem för Gong

42" Chau Gong är handgjorda i Wuhan, Kina. hem för gong. Den centrala plats och kanten av Chau gong underhåller dess Naturfärgad beläggning och resten av gong är Svarvade och polerad som erbjuder en perfekt balans av hållbarhet och klang. En mild crescendo rulle på denna gong kommer att skapa en vacker och mystisk ton som höjdpunkter i en piercing crash full av Sustain övertoner.

Perfekta Orchestral instrumenterar

Chau gong (eller Tam Tam) har etablerat sig som en mycket viktig del av slagverk i en modern symfoniorkester tack vare dess extreme mångsidighet. Arten av en Chau gong är att erbjuda en explosiv crescendo med en lång delay och Sustain och denna gong är inget undantag, och med en något varierad spela teknik kan du också nå kort, snabbt dämpade noter och generera alla sorters olika och experimentella ljud! Många moderna kompositioner omfattar Chau Gong, som används i fantastisk utsträckning för effekter, särskilt i filmmusik.

Om du behöver också en monter med denna gong, försök den WHD justerbart Gong Ställ 42"

.

Funktioner & specifikationer:

  • 42" brons legerat (80% koppar & 20% tenn)
  • Slagbom och hängande remmen ingår
  • Stativ ingår ej

Det senaste i slagverksdesign, komponenter och ljud.

WHD är en premium märke från Gear4Music.com. Att föra samman hypermoderna slagverk design och premium kvalitetskomponenter, WHD instrument har utvecklats för slagverkaren vill ta sitt sound till nästa nivå. WHD omfattar slagverk, akustiska trumset, cymbaler, virveltrummor och dagsfärskt elektroniska trumset.

Vart är konstruerad med endast de finaste material, allt från speciellt inköpta Björk, Jakaranda och amerikansk ek, till super tuffa härdad akryl och kvalitet aluminium. Med design funktioner inklusive dubbelt stagade Hårdvara över kit och professionell REMO huvuden på alla akustiska trummor, WHD går långt utöver vad som förväntas av slagverk i denna prisklassen. Ytades av slående visuellt tilltalande och sticker ut ton, WHD är inställda på att etablera sig som den kräsna slagverkaren val, oavsett stil som de spelar.