WHD Pro 14" Hi Hat cymbaler - B-Stock

  • Video 1
  • Video 2
877 kr Ord.pris 1 455 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 14" handgjord, brons Hi Hat cymbaler.
  • Blankpolerade, lysande Yta

WHD Pro 14" Hi Hat cymbaler - B-Stock

Detaljer

Ett par vackra inne och klingande handgjorda, brons Hi Hat cymbaler.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80779

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den WHD Pro utbud är blankpolerade, lysande cymbaler som levererar en genomträngande, hög lägrade attack, och att vara medium heavy i vikt de erbjuder maximal projektion med lång sustain vilket gör dem idealiska för alla rock, metal och punk genrer. Inte bara gör dessa cymbaler ljud otrolig men de har också en fantastisk modern utseende, vilket verkligen bidrar till kosmetika av någon bra scenshow!

Detta perfekt matchade par Hi Hat cymbaler erbjuder en bitande Rörblad brud när stängd och en styckning, explosiva sizzle när öppen. De är ovanligt klart och har en jämn och kontrollerad sustain.

Det senaste i slagverksdesign, komponenter och ljud.

WHD är en premium märke från Gear4Music.com. Sammanföra hypermoderna slagverk design och premium kvalitetskomponenter, WHD instrument har utvecklats för slagverkaren vill ta deras sound till nästa nivå. WHD sortimentet ingår slagverk, akustiska trumset, cymbaler, virveltrummor och toppaktuella elektroniska trumset.

Vart är konstruerad med endast de finaste material, alltifrån speciellt inköpta Björk, Jakaranda och amerikansk ek, till super tuffa härdad akryl och kvalitet aluminium. Med design funktioner inklusive dubbelstadgade Hårdvara över kit och professionella REMO huvuden monterad på alla akustiska trummor, WHD går långt utöver vad som förväntas från slagverk i denna prisklassen. Ytades av slående visuella intryck och sticker ut ton, WHD är inställda på att etablera sig som kräsna slagverkarens val, oavsett stil som de spelar.