Vit Horse Guitar Amps

Gear4music.com

Vit Horse tillverkar ett brett sortiment av boutique, premium-nivå elektriska gitarrförstärkare med högkvalitativa komponenter, högkvalitativa hantverk och det senaste inom gitarrförstärkt teknik. Visa all information

Vit Horse Guitar Amps

loading Inga resultat som matchar din sökning hittades

Läs mer om gitarrförstärkare

En gitarrförstärkare är en apparat som ansluter till elektriska, elektroakustiska eller basgitarrer och omvandlar signaler till ljud som sedan produceras via en högtalare. De är viktiga saker för elektriska gitarrister och bassister och en mängd olika modeller är tillgängliga för att tillgodose musikernas behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: kombinationsförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i ett enda skåp - och fristående huvudförstärkare som kräver att högtalarna ansluts separat. Syftet med förstärkaren bestämmer vilken typ gitarristen ska se ut för att använda, liksom storleken och mängden ström som krävs. Studenter som söker en gitarrförstärkare så att de kan lära sig gitarren brukar gå för att träna ampere, som tenderar att vara relativt små och lågdrivna och fodraler i kombinationskategorin. De som vill live eller skapa en viss typ av ljud kan dock hitta huvudenheter och separata skåp som är bättre anpassade till deras behov.