White Horse gitarr Förstärkare

Gear4music.com

White Horse tillverkar ett brett spektrum av boutique, premium-nivå elektrisk gitarr förstärkare med högklassig komponenter, kvalitet hantverket och senast gitarrförstärkare tekniken. Visa all information

White Horse gitarr Förstärkare

loading Inga resultat som matchar din sökning hittades

Läs mer om gitarr Förstärkare

En gitarr förstärkare är en enhet som ansluter till elektrisk, elektro-akustiska eller Elbas och konverterar sina signaler till ljud, som sedan produceras via en högtalare. De är väsentliga poster för elektrisk gitarrister och basister och en mängd olika modeller finns för att borga för musiker behov.

Det finns två huvudtyper av gitarrförstärkare: Comboförstärkare - som innehåller förstärkare och högtalare i en enda CAB- och fristående huvudet förstärkare som kräver högtalare att anslutas separat. Syftet med förstärkare avgör vilken typ som gitarrist bör sträva efter för att använda, liksom storleken och mängden energi som krävs. Studenter som söker en gitarrförstärkare helt enkelt så att de kan lära sig vanligen gå gitarr för övning förstärkare, som tenderar att vara relativt liten och låg-drivna och fodrala i kombinationsrutan Kategori. De ville spela live eller skapa en viss typ av ljud, dock kan hitta huvudet enheter och separata kabinett bättre passar deras behov.