Digitalt Piano Fair vid Gear4music, York, YO30 4XF: FR 27 - lö 28:e augusti

p >

Vid Gear4music vi är värd en Digitalpiano rättvis fredagen den 27:e och lördag 28:e augusti vid vårt huvudkontor i York (postnummer: YO30 4XF). Denna särskilda gratis evenemang ger dig möjlighet att uppleva första sidan några av de ledande Digitalpianon på marknaden. Vi ska ha några fantastiska erbjudanden som finns tillgängliga på många av Digitalpianon under de två dagarna - kom och besök oss på mässan och se hur mycket du kan spara.

På mässan vi kommer uppvisar några av de bästa Digitalpianon från Casio, Korg, Roland och Yamaha, liksom vårt eget varumärke av fantastiskt värde Gear4music instrument. Vi har pianon idealisk för användning i hemmet eller på scenen, liksom ett särskilt urval av digitala flyglar.

Utöver vår egen grupp kunniga piano experter vi piano specialister å från Casio, Korg, Roland och Yamaha ger dig rätt råd om vilka piano kommer bäst passar dina behov. Liksom att tillhandahålla hjälp och rekommendationer, ger laget detaljerade demonstrationer av pianon.

Digitalt Piano rättvis tidsplanen för demonstrationer


Fredag 27 augusti Lördag 28:e augusti
10.00 - Casio - John Henderson 10.00 - Casio - Christine Taylor
11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
12.00 - Roland - Barry Dallman 12.00 - Roland - Adrian Lord
Klockan 13.00 - Yamaha - Chris Wibrew Klockan 13.00 - Yamaha - Chris Wibrew
14.00 - Casio - John Henderson 13.45 - Casio - Christine Taylor
15.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 14.30 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
16.00 - Roland - Barry Dallman 15.15 - Roland - Adrian Lord
17.00 - Yamaha - Chris Wibrew 16.00 - Yamaha - Chris Wibrew

Digitalt Piano rättvis varumärke profiler


Casio är världsledande inom tillverkning av musikinstrument. Detta år, Casio firar 30 år att göra musikinstrument, och har meddelat sitt nya varumärke ambassadör, Myleene Klass. På Gear4music.se vi samarbetar med Casio att ge deras urval av Digitalpianon. Casio är specialiserade på att skapa pianon för alla spelare och deras Privia utbredningsområde. Särskilt PX-130 är mycket populär med sin oöverträffad ljudkvalitet och mångsidig för hemmet, kyrkan, skolan eller scenen. Casio pianon kombinerar fantastiska ljud, stilfull design och avancerad teknik.


Den Gear4music Digitalpiano intervall har utvecklats under flera år av forskning och utvärdering. Vi har tillsammans med ledande Digitalpiano tillverkare från hela världen för att ge dig en rad Digitalpianon erbjuder avancerade funktioner vid en mycket konkurrenskraftiga pris. Vårt Digitalpiano urval funktioner de bästa teknikerna som vanligtvis finns endast i mycket dyrare Digitalpianon, men till en bråkdel efter priset. Med alla rika uttryckligen ett akustiskt piano, men mångsidighet och överförbarheten av ett digitala instrument är ett Digitalpiano perfekt för hemmet eller scenen.


Korg är en av den mest använda och respekterade namn i professionella musik över hela världen. Företaget har utvecklat ett starkt namn i Digitalpianon, med SP utbud av scenen pianon och LP rad hem pianon bli berömd för sina uttryckligen ljud och vackra utseende. Korg SV1, ett senare tillägg till intervallet läggs vintage piano ljud till Korgs utbud – instrumentet har mottagits otroligt bra och är perfekt för den som söker Rhodos eller andra klassiska ljud.


Roland är världsledande i konstruktion, tillverkning och distribution av musikinstrument inklusive pianon, keyboard och synthesizers. Modeller som Roland RP 201 är mycket populära med våra kunder för deras kompakt, stilrena stil och överkomliga priser. Rolands utbud av scenen pianon inklusive RD serien, redovisas som några av mest avancerade i världen. På Gear4music.se vi även är mycket stolta att ha ett utbud av Roland digitala flyglar som lägger en touch av klass till vilket rum som helst de finns med i.


Yamahas ursprung som tillverkare av musikinstrument kan spåras tillbaka till 1812. Yamahas konstant innovation och tekniska ledarskap Yamaha Digitalpianon spelas av många av de världar översta artisterna och finns i många av världens topp inspelning studios. Populära Digitalpianon som intervallet Clavinova CVP erbjuder giltig piano ljud och exceptionella keyboard response sätter musikaliska uttryck inom räckhåll. Med pianon från Arius och Modus intervallen också tillgängliga, Gear4music.se.com är en av de ledande platserna att se de bästa Yamaha pianon.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Casio's John Henderson

John är mycket "herr Casio" efter att ha arbetat för företaget för över 14 år, besöker och rådgivning Casio återförsäljare över hela norra England, Skottland och Irland.

Hans musikaliska bakgrund är främst gitarr, saxofon och vyer hans keyboard färdigheter så mycket som sin "tredje" instrument. Men Johns kunskaper om Casio keyboard och Digitalpiano intervall är enastående och han är att kunna hjälpa och ge råd till kunder om någon aspekt av Casio musikinstrument.

John har spelat i banden sedan han var 18 år och beskriver sin musikaliska smaken så mycket bred, som täcker klassiska genom att rockmusik.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Casio's Christine Taylor

Christine har arbetat med musik hela hennes liv, lära sig spela piano och keyboard från en väldigt ung ålder. Familjeföretaget var en musik affär i Lincoln och Christine blev delägare heltid i arkivet från 1979 fram till år 2000.

Detta gav Christine en unik insikt och förståelse av kunder och hjälpa dem hitta rätt instrument för deras behov. Christine gick med Casio sommaren 2000 och används denna värdefulla erfarenheter som hjälper ett nätverk av Casio återförsäljare över hela Storbritannien.

Christine arbetar nu som en frilansande demonstrator för Casio och kombinerar detta med både undervisning keyboard studenter och hennes andra passion i livet – körning. Hon för närvarande utbildar sig till en avancerad drivande instruktör.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Korg's Anthony Sawdon

Som musik teknik expert har jag alltid varit intresserad av det sätt som informationsteknologiska produkter samverkar kreativt och musikaliskt tillsammans och med andra medier. Efter att ha Ytat är en högre National Diploma musik teknik jag fortsatte med att hantera musik butiker och högteknologiska avdelningar för 5 år som ledde mig till Korg.

Korg har alltid gjort mycket innovativa, stilistiska produkter och aldrig tycks vara rädd om att göra något annat. Detta är vad som skiljer oss sönder som ett team, aldrig förvänta sig den förväntade och alltid förväntar sig bäst. Musik teknik handlar det om den inställning som ni ser på något sätt, form eller form.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Korg's Paul Thirkettle

Paul har en bredd av erfarenhet i branschen musikinstrument. Börjar sin karriär som en shop assistent i sin lokala musikaffär, Paul utvecklats genom sin musikaliska utbildning och slutligen säkrade en plats som bandet ledare inbyggd på en prestigefylld lyxiga kryssningsfartyg liner.

Efter ett antal år underhållande på flera fartyg, Paul återvände till Storbritannien för att ta ställning som Area Sales Manager med elektroniska musikaliska instrument uppdelningen av det globala elektronikföretaget, Panasonic / Technics.

Efter 20 år i branschen fungerar Paul nu för Korg Storbritannien Limited, med ett team av mycket skickliga och begåvade musiker, ingenjörer och affärsmän från över hela världen, för att leverera några av de bästa musikaliska instrument som finns tillgängliga idag.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Rolands Barry Dallman

Barry Dallman har utfört musik professionellt för den bästa delen av 20 år i en mängd olika musikaliska genrer.

En klassisk examen med en kandidatexamen i musik och han är också en duktig jazz pianist och har spelat keyboard och piano med en mängd pop och rock grupper hemma och utomlands.

Han har utfört överallt från festivaler till kryssningsfartyg och för närvarande arbetar som frilansande musiker i sin original Liverpool. Han har varit engagerad med Roland sedan 2007.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Rolands Adrian Lord

Adrian är säljare för Roland pianon i norra England och Skottland.

Han har haft spela piano sedan 6 års ålder, och hans lärare har inkluderat David Smith vid Royal Northern College Of Music och Robert Bell vid Colchester Institute.

Han spelar keyboard i ett rockband omfattar i området South Manchester.

Vid Gear4Music kommer piano rättvis Adrian uppvisa SuperNATURAL piano ljudmotorn i det nya intervallet av Rolands Digitalpianon.

Digitalt Piano Demonstrator biografi: Yamaha's Chris Wibrew

En professionell musiker sedan 1969, Chris spelat piano för så länge han kan minnas. Hans avancerade kunskaper tog honom på turnéer till Sydafrika och Europa, spela piano över kontinenterna.

1972 Gick han musikindustrin, ansluta sig till Modern musik i Basingstoke. Framskrider i graderna, utsågs Chris vederbörligen försäljningsdirektör 1973. Modern musik såldes 2005 på Dawsons musik.

Chris utgör en del av ett mycket erfarna team Yamaha produkten demonstranter som reser landet med sina sina försäljning färdigheter och demonstrativa tekniker till kunder och för utbildning händelser. Med deltog ett antal professionella försäljning kurser, vissa framför allt i Cincinnati i USA, under de senaste fem åren har Chris etablerade sig som en individuellmed inspirerande demonstrativa tekniker för produkter med ett skarpt öga för försäljning.

På sin fritid är Chris en privat piano tutor, rådgivning till personer på absolut ingenting att göra med ett piano.

Digitalt Piano Fair innehöll instrument

Första 0 produkter som visas