DISC Ashdown B-sociala bas förstärkarsystem, trä Front

6 637 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 75W Stereo Desktop basförstärkare.
  • Bluetooth anslutning.
  • USB-DAW anslutning.
  • Dubbla koncentriska 5'' drivrutiner.
  • Hörlur ut

DISC Ashdown B-sociala bas förstärkarsystem, trä Front

Detaljer

Ashdown B-sociala levererar en kraftfull 75W stereo desktop basförstärkare med bluetooth-anslutning, dubbla koncentriska 5'' drivrutiner, USB DAW-anslutning och en rad andra funktioner. Direkt ur lådan ger B-sociala signatur Ashdown bas ton med en enorm mängd möjligheter. Ströva omkring hemma med B-sociala bluetooth-anslutning som gör det möjligt för kabel gratis störning. Färdiga i en elegant högblank trä, B-sociala basförstärkare systemet ser bra ut och passar rätt in i din hem uppsättning.

Artikelnummer: 54818

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Bluetooth anslutning

Ashdown B-sociala lever till sitt namn genom att låta basist att spela tillsammans med en annan basist och gitarrist, både akustisk och elektrisk, med den andra ingången samt den bluetooth connectivity. Du kan också använda den B-socialt att strömma ljud från någon kompatibel musikspelare via bluetooth. Och när du vill fortsätta att öva när alla andra har gått till sängs, Hörlur ut är bra för tyst övning!

DAW kompatibilitet

Den inbyggda USB-ljudinterfacet gör inspelning enkelt och är kompatibel med alla större DAWs på både PC och Mac-plattformar. Stereo-utgång har en knapp för att aktivera latens-fri Monitor under användning med en DAW. Upplåsning ytterligare tonala möjligheter, kan App-Tek uttaget du komma åt det växande utbudet av förstärkare sim och effekter apps tillgänglig på Smartphones och enheter, inklusive Ashdowns egen ABM Pre App.

Ashdown säger

"Efter att ha talat med hundratals av våra bas-spelare runt om i världen, en önskan om ett hem övning förstärkare som låter bra och ser lika bra var uppenbart, säger Ashdowns Mark Gooday. "Med B-sociala vi ville utveckla ett hem förstärkare som skulle ge basister alla funktioner de behöver till övning, Jam och post, med en enda produkt." "Det är en enkel funktion - och självklara - men så ofta över såg förstärkare företag," säger Mark Gooday. "Att kunna koppla in i en enda förstärkare med en vän eller band mate gör B-sociala ett bra verktyg för samverkande skriftligen och inspelning".

Funktioner/specifikationer

  • Uteffekt: 2 x 35 watt
  • Spänningsmatning: 115 - 230 v
  • Konfiguration av högtalare: 2 x 5
  • Frekvensomfång: 60 Hz - 20 kHz

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.