Trummikrofoner

Trummikrofoner kommer i alla former och storlekar, alla med sina egna unika egenskaper som gör att de kan fånga olika ljud från trummorna.

View All Information

Mest populära trumma mikrofoner

Första 24 produkter som visas

Om Trumma mikrofoner

Mic'ing upp ett trumkit kan vara en av de svåraste uppgifterna ingenjör kan möta – tack och lov, med rätt mikrofon, jobbet kan bli mycket enklare. En trumkit är traditionellt, mic skulle upp med en mic på kick, illusion, hi-hat och två overheadkostnaden mikrofoner för cymbaler och toms. Men som med alla mic program, finns det ingen regel till detta. För att uppnå vissa ljud, kanske ingenjörer föredrar att lägga till specifika tom mikrofoner eller ytterligare rum mikrofoner att fånga atmosfär. Många tillverkare gör trumma mic uppsättningar som består av de väsentliga mikrofoner. Shure PGDMK6 Drum mikrofon Kit innehåller tre PG56 Virveltrumma/tom mikrofoner, en PG52 kick mic och två PG81 overheadkostnaden mikrofoner.

AKG D112 dynamiska mic är en studio favorit för hantering av högtryckstyp av en kick trumma och finns även på Gear4music.se.com

Trummikrofon Nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektroniska Trumset nu i lager

Den Roland TD-1KPX bärbara V-Drums elektroniska Trumset kommer i som den mest lönsamma av intervallet V Drum men absolut inte snåla på kvaliteten... Mer »

En vecka att gå tills Roland's 'framtiden omdefinieras'

Med över 30 planerade produktlanseringar lovar 909 dag att bli en banbrytande händelse... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset

Roland TD - 30K och TD-30 V-Pro trumset kommer nu med en gratis 5-års garanti i ett tidsbegränsat erbjudande (finns i Storbritannien endast).... Mer »