Trumma mikrofoner

Drum mikrofoner kommer i alla former och storlekar, alla med sina egna unika egenskaper att fanga olika delar av trumset. Dynamisk och kondensatormikrofoner är de vanligaste typerna av mikrofon som anvands for att fanga trummor. Dynamiska mikrofoner erbjuder ett bra mellanklass frekvensomfang och anvands ofta pa den Snare, Toms, och Kick Drum, och deras robusta bygga gor dem tillrackligt stark for att overleva den enstaka Froken-hit. Kondensatormikrofoner anvands ofta som rummet mikrofoner eller omkostnader for att fanga cymbaler brett frekvensomrade och atmosfaren i den Live-rum. De är i allmanhet mer kansliga och omtaliga, och ofta kommer med en ' pad"switch for att dampa hoga ljudnivaer.

View All Information

Mest populära trumma mikrofoner

Första 7 produkter som visar

Om Trumma mikrofoner

Mic'ing upp ett trumkit kan vara en av de svåraste uppgifterna ingenjör kan möta – tack och lov, med rätt mikrofon, jobbet kan bli mycket enklare. En trumkit är traditionellt, mic skulle upp med en mic på kick, illusion, hi-hat och två overheadkostnaden mikrofoner för cymbaler och toms. Men som med alla mic program, finns det ingen regel till detta. För att uppnå vissa ljud, kanske ingenjörer föredrar att lägga till specifika tom mikrofoner eller ytterligare rum mikrofoner att fånga atmosfär. Många tillverkare gör trumma mic uppsättningar som består av de väsentliga mikrofoner. Shure PGDMK6 Drum mikrofon Kit innehåller tre PG56 Virveltrumma/tom mikrofoner, en PG52 kick mic och två PG81 overheadkostnaden mikrofoner.

AKG D112 dynamiska mic är en studio favorit för hantering av högtryckstyp av en kick trumma och finns även på Gear4music.se.com

Trummikrofon Nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha lansera tre nya DTX elektroniska trumset

Införandet av den nya DTX720K, trumset DTX760K och DTX920K elektroniska från Yamaha.... Mer »

Roland införa det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset

Roland har lagt det TD-11KV specialutgåva elektroniska trumset till deras omfattande V-Drums linje.... Mer »

NAMM 2016: Yamaha presenterar tre nya DTX elektroniska trumset

På NAMM 2016 firar Yamaha sin DTX e-drum serien genom att införa tre nya fantastiska modeller; DTX920k, 760k och 720 k.... Mer »