PA-högtalare

Gear4Music.com

PA-högtalare är en viktig del av alla Live-ljud konfigurera tillhandahåller tillförlitlig ljud förstärkning och reproduktion på spelningar, evenemang och presentationer. Moderna PA högtalare varierar avsevärt i sin design, med ett brett utbud olika modeller som tillverkats för att tillgodose olika program, arenor och användare. View All Information

Mest populära Live-högtalare

Med PA högtalare nyheter

PA-högtalare är en grundläggande del av någon Live-plats. De hjälper publiken höra deras favorit band, artister, offentlig högtalare och mer. Med ett brett urval av PA-högtalare från några av de största märkena som Yamaha, Behringer, Mackie, QTX inklusive QSC och många fler, Gear4music's Subzero Pas som erbjuder super värde för pengarna.

Mackie Thump är en av de mest populära valen för PA-högtalare i intervallet finns på Gear4music.com på grund av sin bärbarhet och lättanvända funktioner.

QSC spänna är en Gear4music exklusiv varumärke och kan bara hittas här.

PA Speakers News

QSC införa sin nästa generation K.2 serien högtalare

Bygger på tidigare sucssesses, QSCK.2 utbud 's och bana väg framåt inom sfären av speaker-teknik, kasta flera innovativa funktioner i mixen... Mer »

QSC TouchMix Digital Mixer och K-serien högtalare har i världen rekord på Mt Everest

Ojämn QSC PA system dragen i världsrekord breaking spelning på Mount Everest.... Mer »

NAMM 2016: PreSonus presentera tre nya produkter

Vi presenterar den helt nya ULT PA högtalare sortiment, Studio 192 Mobile USB-Interface och Studiolive AVB Mix system.... Mer »