TC Electronic basförstärkare

Gear4Music.com

TC Electronic basförstärkare kännetecknas av sina korrekta, känslig toner. TC Electronic anses även väl för deras utbud av musikalisk utrustning inklusive gitarreffekter, ljud Interface, ljudprogramvara, hårdvara och mycket mer. TC Electronic specialiserar sig på basförstärkare med målet att utveckla, tillverka och marknadsföra basförstärkare av första klass som ger varaktigt värde för ljudtekniker såväl som musiker. View All Information

TC Electronic bas Combo Förstärkare

Första 5 produkter som visas

TC Electronic Bass Förstärkartoppen

Första 8 produkter som visas

TC Electronic bas högtalare kabinett

Första 10 produkter som visas

TC Electronic bas och tillbehör

Första 6 produkter som visas

Om TC Electronic bas Förstärkare

Vid elektronisk TC utvecklade bas redskap för bas spelare som bas spelare. Emulating år och år av lever och inspelning erfarenhet som skördats ut på vägen och i studior de förstå behov och önskemål av basisterna när det gäller spelningar, repetition och studio arbeta.

Vi är stolta över att arbeta med TC Electronic erbjuda våra kunder de mest innovativa basförstärkare till lägsta pris online i Storbritannien.

TC Electronic Basförstärkare Nyheter

TC Electronic släppa elektroniska Flashback 2 Delay Pedal

Efter utgivningen av till Hall of Fame 2 och Pipeline tryck Tremolo pedaler, TC Electronic's Flashback 2 lovar för oöverträffad uttryck och världsfrämmande ton.... Mer »

TC Electronic lanserar Hall of Fame 2 Reverb Pedal

Bygga vidare på framgången av den hyllade Hall of Fame Reverb Pedal, den andra delbetalningen från TC Electronic ser en mycket mer raffinerad och modern återgivning.... Mer »

TC Electronic avslöja Wiretap Riff Recorder pedalen

Någonsin komma med en mördare riff, bara att glömma det några dagar senare? Bra TC Electronic har svaret att göra detta till ett minne blott.... Mer »