Korg Synthesizers

Gear4Music.com

Korg synthesizers har ett rykte för unika, feta ljud - ända sedan lanseringen av MS-10 och MS-20 har Korgs namn varit ett av de dominerande inom elektronisk musik. Ursprungligen ett samarbete mellan en nattklubbsägare och en dragspelare, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Stolta över sin innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept såsom Wavedrum, Monotron, KAOSS pad och Kaossilator. View All Information

Korg syntar & moduler

Första 56 produkter som visas

Om Korg syntar & moduler

Korg är även kända för sin blandning av professionella ljud och lättanvända interface. MicroKorg och MicroKorg XL är utmärkta exempel på detta – de används av band, musiker och hobbyutvecklare världen över, och har realistiska vintage toner i diminutiva paket.

En annan populär produktlinje är Electribe synth / Sampler utbudet, en av de ledande sequencer-baserade synth- och trummaskinerna i världen.

Workstations är flerfaldiga i Korgs utbud - M50 och M3 Workstationerna och den beryktade Radias synten – alla tillgängliga av Gear4music.se.

Som ledare inom elektroniska musikinstrument har Korg omdefinierat världen av interaktiva keyboard instrument.

Korg Nyheter

Korg meddela att vördade Synth 'Wavestation' är nu tillgänglig för iOS-enheter

Direkt från 90-talet, har det legendariska synt fått en modern makeover att göra det mer mångsidig än någonsin... Mer »

'FÖRKOMPRIMERA' din kreativitet med Korg

De som köper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil vara elligible att få en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta ditt spelande till nästa nivå... Mer »

Korg meddela förlängning vid senaste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer främjande

Korg's senaste kampanj som vilken kund som köper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog synt har rätt till en gratis SQ 2 x 8 Analog steg Sequencer, har nu förlängts fram till den 31 December.... Mer »