Korg Synthesizers

Gear4Music.com

Korg synthesizers har ett rykte för unika, feta ljud - ända sedan lanseringen av MS-10 och MS-20 har Korgs namn varit ett av de dominerande inom elektronisk musik. Ursprungligen ett samarbete mellan en nattklubbsägare och en dragspelare, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Stolta över sin innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept såsom Wavedrum, Monotron, KAOSS pad och Kaossilator. View All Information

Korg syntar & moduler

Första 51 produkter som visar

Om Korg syntar & moduler

Korg är även kända för sin blandning av professionella ljud och lättanvända interface. MicroKorg och MicroKorg XL är utmärkta exempel på detta – de används av band, musiker och hobbyutvecklare världen över, och har realistiska vintage toner i diminutiva paket.

En annan populär produktlinje är Electribe synth / Sampler utbudet, en av de ledande sequencer-baserade synth- och trummaskinerna i världen.

Workstations är flerfaldiga i Korgs utbud - M50 och M3 Workstationerna och den beryktade Radias synten – alla tillgängliga av Gear4music.se.

Som ledare inom elektroniska musikinstrument har Korg omdefinierat världen av interaktiva keyboard instrument.

Korg Nyheter

Korg Kronos HD-1 High Definition ljudmotor

HD-1 - flaggskeppet PCM, Sampling och Wave sekvensering ljud-motorn på Korg Kronos.... Mer »

Korg Kronos CX-3 kropp ljudmotor

Den tredje delen av Kronos ljudmotorerna tar en närmare titt på CX-3 Tonewheel organ.... Mer »

Korg Kronos - EP-1 ljud-motorn

Vi tar en närmare titt på EP-1 piano ljud i våra andra avbetalning av tonerna som gör den Korg Kronos utmärker sig för alla de rätta orsakerna.... Mer »