Korg Synthesizers

Gear4Music.com

Korg syntar är välkända för sitt rika, unika ljud - ända sedan lanseringen av MS-10 och MS-20 har Korg varit ett av dominerande namn i elektronisk musik. Med sitt ursprung som en satsning mellan en nattklubbägare och en dragspels-spelare, grundades Korg år 1962 i Tokyo, Japan. View All Information

Korg syntar & moduler

Första 63 produkter som visas

Om Korg syntar & moduler

Korg är även kända för sin blandning av professionella ljud och lättanvända interface. MicroKorg och MicroKorg XL är utmärkta exempel på detta – de används av band, musiker och hobbyutvecklare världen över, och har realistiska vintage toner i diminutiva paket.

En annan populär produktlinje är Electribe synt / Sampler utbudet, en av de ledande sequencer-baserade synth- och trummaskinerna i världen.

Workstations är flerfaldiga i Korgs utbud - M50 och M3 Workstationerna och den beryktade Radias synten – alla tillgängliga av Gear4music.se.

Som ledare inom elektroniska musikinstrument har Korg omdefinierat världen av interaktiva keyboard instrument.

Korg Nyheter

KORG Gadget uppdatering och gratis 'Lite' Mac Version

Med en helt ny uppdatering av den original firmware, erhåller KORG'S Gadget en komplett makeover som väl en helt ny 'lite' version.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitalpiano, KRONOS LS, SV-1

Med en massa nya omtolkningar och bekanta ansikten till stöveln, KORG avslöja de senaste utgåvorna för årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en mängd nya tillägg till sin 2017 line-up, Korg spilla bönorna på deras nya förnyas, uppdateringar och produkter som ska visas på NAMM... Mer »