Korg Synthesizers

Gear4Music.com

Korg synthesizers har ett rykte för unika, feta ljud - ända sedan lanseringen av MS-10 och MS-20 har Korgs namn varit ett av de dominerande inom elektronisk musik. Ursprungligen ett samarbete mellan en nattklubbsägare och en dragspelare, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Stolta över sin innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept såsom Wavedrum, Monotron, KAOSS pad och Kaossilator. View All Information

Korg synthar & moduler

Första 54 produkter som visar

Om Korg synthar & moduler

Korg är även kända för sin blandning av professionella ljud och lättanvända interface. MicroKorg och MicroKorg XL är utmärkta exempel på detta – de används av band, musiker och hobbyutvecklare världen över, och har realistiska vintage toner i diminutiva paket.

En annan populär produktlinje är Electribe synth / Sampler utbudet, en av de ledande sequencer-baserade synth- och trummaskinerna i världen.

Workstations är flerfaldiga i Korgs utbud - M50 och M3 Workstationerna och den beryktade Radias synten – alla tillgängliga av Gear4music.se.

Som ledare inom elektroniska musikinstrument har Korg omdefinierat världen av interaktiva keyboard instrument.

Korg Nyheter

Musikmesse 2016: KORG lyft på locket på StageMan 80

KORG har lyft på locket på en ny multi-funktionella och mycket portabel PA förstärkare.... Mer »

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientaliska professionell arrangör meddelade

KORG införa orientaliska upplaga av världens mest sålda arrangör keyboard!... Mer »

Korg Volca FM ytterligare detaljer släppt - Pre Beställ nu!

Korg Volca FM är tillgänglig för pre-order nu för 129,00 antal (GBP), och förväntas att komma fram till Gear4music i maj 2016.... Mer »