Fender Elgitarrer

Gear4Music.com

Fender har definierat elgitarrvärlden i årtionden. Fender har sedan 1946 varit en av de mest ikoniska och firade tillverkare inom musik, och avgörande för framgången för ett enormt utbud av artister. Sedan sin blygsamma början i 1951 har den berömda Telecaster gitarren gått vidare till att bli en stöttepelare och måste på sccener och uppträdanden världen över. Fender's Tele har spelats av kändisar som Ritchie Kotzen och Jim Root (Slipknot) för att nämna av de som väljer telecaster som deras "go to" ikoniska gitarr. View All Information

Populära Fender Elgitarrer

Första 17 produkter som visas

Om Fender Elgitarrer

Används i nästan alla tänkbara genrer, har Fender instrument upnått kultstatus.

Fender ljudet är unikt, från det härliga, glittrande klockljudet från 65 Deluxe Reverb amp, till det varma och resonanta ljudet från en Standard Strat. Fender ton efterlängtad av guitartister i hela världen.

Hos Gear4music.se förstår vi detta villket är anledningen därför erbjuder vi ett komplett utbud av Fender utrusting till låga priser, inklusive elektriska och akustiska gitarrer, förstärkare, basgitarrer och tillbehör.

Om du letar efter en särskild Fender gitarr vänligen kontakta oss då våra specialister är glada att hjälpa.

Fender Gitarr Nyheter

Fender släppa en ny sortiment av In-Ear-Monitorer

En ny serie av professionella In-Ear-monitorer med en premium kvalitetsljud, perfekt för liveframträdanden, inspelning och lyssna.... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »

Clapton och Rolling Stones går samman

Gitarr-ikonen för att funktionen tillsammans med Richards och trä på nya stenar album... Mer »