Fender Elgitarrer

Gear4Music.com

Fender har sedan starten 1946 varit en av de mest ikoniska och firade tillverkarna av elgitarrer och har varit direkt avgörande för flera artisters framgångar. View All Information

Populära Fender Elgitarrer

Första 15 produkter som visas

Om Fender Elgitarrer

Används i nästan alla tänkbara genrer, har Fender instrument upnått kultstatus.

Fender ljudet är unikt, från det härliga, glittrande klockljudet från 65 Deluxe Reverb amp, till det varma och resonanta ljudet från en Standard Strat. Fender ton efterlängtad av guitartister i hela världen.

Hos Gear4music.se förstår vi detta villket är anledningen därför erbjuder vi ett komplett utbud av Fender utrusting till låga priser, inklusive elektriska och akustiska gitarrer, förstärkare, basgitarrer och tillbehör.

Om du letar efter en särskild Fender gitarr vänligen kontakta oss då våra specialister är glada att hjälpa.

Fender Gitarr Nyheter

Fender tillkännage deras första förordningar på Rosenträ

Efter CITES avtal förra året, Fender har meddelat att deras Elite gitarr och bas sortiment kommer att vara föremål för strikta reglering och substitution av skogen.... Mer »

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »