Fender elgitarrer

Gear4Music.com

Fender har varit en av de mest ikoniska och firade elgitarr tillverkarea sedan 1946, och och har varit avgörande för framgång för en mängd olika artister. View All Information

Populära Fender Elgitarrer

Första 17 produkter som visas

Om Fender Elgitarrer

Används i nästan alla tänkbara genrer, har Fender instrument upnått kultstatus.

Fender ljudet är unikt, från det härliga, glittrande klockljudet från 65 Deluxe Reverb amp, till det varma och resonanta ljudet från en Standard Strat. Fender ton efterlängtad av guitartister i hela världen.

Hos Gear4music.se förstår vi detta villket är anledningen därför erbjuder vi ett komplett utbud av Fender utrusting till låga priser, inklusive elektriska och akustiska gitarrer, förstärkare, basgitarrer och tillbehör.

Om du letar efter en särskild Fender gitarr vänligen kontakta oss då våra specialister är glada att hjälpa.

Fender Gitarr Nyheter

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »

SJC och Tre Cool presentera Mike Dirnt anpassade Kit för jul

I en gemensam design insats, SJC Custom Drums och grön dag trummisen Tre Cool har utformat en anpassade trumset att matcha band kompis Mike Dirnt signatur bas... Mer »

Fender släppa en ny sortiment av In-Ear-Monitorer

En ny serie av professionella In-Ear-monitorer med en premium kvalitetsljud, perfekt för liveframträdanden, inspelning och lyssna.... Mer »