Studio hörlurar

Hörlurar är avgörande för en enorm mängd musiker, från tillverkare i en studio för musiker i övning som behöver Monitor, liksom DJs. Vid Gear4music.se vi stocka mängd hörlurar, från tillverkare såsom Beyerdynamic, Roland, Sennheiser, Shure och M-Audio. På grund av olika program finns det flera formgivningar hörlurar. Om du behöver tillbaka stängda, öppna baksidan, sätta enda dubbelsidigt eller i örat, vi alltid bästa intervallet hörlurar tillgängliga.

View All Information

Mest populära Studio hörlurar

Första 21 produkter som visas

Om hörlurar

Slutna formgivningar, såsom den Audio Technica ATH-M40FS', anses vara bättre för registrering som de erbjuder isolering från yttre buller, samt minskar sina egna ljud-läckage.

Öppna formgivningar, såsom den Roland RH-A30's, gynnas dock ofta för att blanda ändamål på grund av att deras mer realistisk återgivning av ljud – särskilt med bas frekvenser. I örat används vanligtvis Monitorer, såsom den Beyerdynamic DTX80's, genom att utföra musiker i referenssyfte.

Hörlurar Nyheter

Shure's kallar för Legends Live vinnarna har meddelats

En Jazz/Funk kollektiva från Bordeaux i Frankrike, The Lehmann Brothers band har valts som Shure's kallar för legender vinnare i de senaste live konkurrens... Mer »

Köp någon Shure GLX-D Wireless System och få en gratis SB902 Li-ion batteri gratis

I deras senaste befordran, Shure erbjuder kunder chansen att lägga vantarna på en uppladdningsbara kan upp till 10, 000 timmar av lek... Mer »