Akustiska gitarrer

Gear4Music.com

Den akustiska gitarren har haft en enorm inverkan på musik, och instrumentet är nära associerat med folkmusik, jazz och blues musiker. På Gear4music.se förstår vi att varje akustisk gitarr-musiker behöver olika saker. Vi har alla typer av akustiska gitarrer till salu, inklusive Dreadnoughts, 12-strängade akustiska gitarrer och klassiska gitarrer, liksom akustiska gitarrförstärkare och effekter. View All Information

Mest populära akustiska gitarrer

Om akustiska gitarrer

Dreadnought gitarrer, som även lämpar sig för nya akustiska gitarrspelare, är tillgänglig för samma pris. Det större instrumentet har en fullständig och balanserad akustisk gitarrton och omfattar utmärkt spelbarhet och respons utöver dess kompenserade stall.

Elakustiska gitarrer, som har mikrofoner, är marginellt dyrare, till exempel "round back" akustiska gitarrer. Slimline instrumentet har en cutaway funktion och producerar varma och klara akustisk gitarrtoner förutom dess fantastiska spelkänsla. Det är utformat med live-framträdanden i åtanke, i syfte att minimera problem med rundgång när akustiska gitarrer förstärks.

Med liknande akustiska gitarrfunktioner och till samma pris är Single Cutaway Semiakustiska gitarrer, som har ett välbalanserat akustiskt ljud som också är utformat att låter bra genom en förstärkare.

Högre upp i prisklassen och för dem som vill ha något mer avancerat finns Washburn D46S akustiska gitarr. Dreadnought instrumentet anses vara oöverträffad i sin prisklass för dess rika spelkänsla och träkvaliteten som används i bygget av den akustiska gitarren.

Dyrast är Yamaha LJX6C fasta topp Jumbo akustiska gitarr. Med en fast Tallock, cutaway rosewood rygg och sidor och en dubbelriktad pick-up med förförstärkarsystem har instrumentet byggts med moderna akustiska gitarrister i åtanke, och producerar en kontrollerad och tydlig ton och ett starkt mellanregister.

Akustisk gitarr Nyheter

Ed Sheeran signatur ' dela ' gitarr tillgänglig för pre-order

Genom ett samarbete med Martin, Sheerans senaste signatur modell finns konstverk från hans senaste album '÷' och har byggts till hans exakta specifikationer.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin sommartid och DSTG och 0-18 gitarrer

Kättade som 'billigare' alternativ från Martin på årets Musikmesse, dessa helt nya modeller uppvisar en sofistikerad estetisk och ikoniska ton.... Mer »

Tanglewood's Sundance Performance Pro Series på Gear4music

Melding tradition med modern tillverkningsteknik, TanglewoodSundance Performance Pro Series erbjudande spelaren unik ton med en distinkt personlighet.... Mer »

Yamaha lanseringen konkurrens att vinna en undertecknat gitarr av Ricky Gervais

Yamaha körs en tävling för att sammanfodrala med lanseringen av Ricky Gervais nya film, David Brent-livet på vägarna... Mer »

Fender släpper ny gitarr Tuning App

Fender lanserar sin nya app " Fender Tune", en app som är avsedd för nybörjare och proffs är lika... Mer »