Akustisk Gitarr Varumärken

Gear4Music.com

Den akustiska gitarren har haft en enorm inverkan på musik, och instrumentet är nära associerat med folkmusik, jazz och blues musiker. På Gear4music.se förstår vi att varje akustisk gitarr-musiker behöver olika saker. Vi har alla typer av akustiska gitarrer till salu, inklusive Dreadnoughts, 12-strängade akustiska gitarrer och klassiska gitarrer, liksom akustiska gitarrförstärkare och effekter. View All Information

Mest populära akustiska gitarrer

Om akustiska gitarrer

Dreadnought gitarrer, som även lämpar sig för nya akustiska gitarrspelare, är tillgänglig för samma pris. Det större instrumentet har en fullständig och balanserad akustisk gitarrton och omfattar utmärkt spelbarhet och respons utöver dess kompenserade stall.

Elakustiska gitarrer, som har mikrofoner, är marginellt dyrare, till exempel "round back" akustiska gitarrer. Slimline instrumentet har en cutaway funktion och producerar varma och klara akustisk gitarrtoner förutom dess fantastiska spelkänsla. Det är utformat med live-framträdanden i åtanke, i syfte att minimera problem med rundgång när akustiska gitarrer förstärks.

Med liknande akustiska gitarrfunktioner och till samma pris är Single Cutaway Semiakustiska gitarrer, som har ett välbalanserat akustiskt ljud som också är utformat att låter bra genom en förstärkare.

Högre upp i prisklassen och för dem som vill ha något mer avancerat finns Washburn D46S akustiska gitarr. Dreadnought instrumentet anses vara oöverträffad i sin prisklass för dess rika spelkänsla och träkvaliteten som används i bygget av den akustiska gitarren.

Dyrast är Yamaha LJX6C fasta topp Jumbo akustiska gitarr. Med en fast Tallock, cutaway rosewood rygg och sidor och en dubbelriktad pick-up med förförstärkarsystem har instrumentet byggts med moderna akustiska gitarrister i åtanke, och producerar en kontrollerad och tydlig ton och ett starkt mellanregister.

Akustisk gitarr Nyheter

Klocka: Martin gitarr - Balladen om Dreadnought

Martin gitarr avslöja prisbelönta dokumentär av Martin Dreadnought - en gitarr som har stått sig genom tiderna och förtjänat sin plats i akustiska folklore.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »

D'Addario införa Humiditrak

D'Addario presentera Humiditrak - en enhet som bor inne i din gitarr och ger realtid skick uppdateringar via en smartphone-app så att du kan hålla ett öga på din yxa.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha avslöja revolutionära TransAcoustic gitarrer

Yamaha har tillkännage sjösätta av 4 nya TransAcoustic gitarrer med inbyggda reverb och chorus effekter.... Mer »

Musikmesse 2016: Taylor icke-Cutaway Semiakustiska gitarrer

Taylor presentera tre nya Elakustiska gitarrer på Musikmesse 2016.... Mer »