Fender Bas Förstärkare

Gear4Music.com

Fender Basförstärkare har med tiden blivit synonymt med allt som har med rock'n'roll att göra och de ikoniska Fender instrumenten såsom Bassman amp, Rumble amp, Precision bass, Jazz bass, Telecaster och Stratocaster, Fender gitarrer och Fender förstärkare är nu hushåll namn. View All Information

Fender bas Förstärkare

Första 23 produkter som visas

Om Fender bas Förstärkare

Fender Elbas och basförstärkare har använts under årtionden av några av de största basisterna i musikbranschen STING av The Police Duff McKagen av kanoner och rosor.

På Gear4music.se vi erbjuder Fenders brett urval av basförstärkare inklusive deras någonsin populära Rumble combo basförstärkare levererar den perfekta konfigurationen för att spela hemma eller på spelningar. Berömda Bassman combo rör basförstärkare leverera världsklass ljud i ett paket som utformats för att hantera krav på låg bas frekvenser.

Fender bas Förstärkare Nyheter

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »

SJC och Tre Cool presentera Mike Dirnt anpassade Kit för jul

I en gemensam design insats, SJC Custom Drums och grön dag trummisen Tre Cool har utformat en anpassade trumset att matcha band kompis Mike Dirnt signatur bas... Mer »

Fender släppa en ny sortiment av In-Ear-Monitorer

En ny serie av professionella In-Ear-monitorer med en premium kvalitetsljud, perfekt för liveframträdanden, inspelning och lyssna.... Mer »