Fender Bas Förstärkare

Gear4Music.com

Fender Basförstärkare har med tiden blivit synonymt med allt som har med rock'n'roll att göra och de ikoniska Fender instrumenten såsom Bassman amp, Rumble amp, Precision bass, Jazz bass, Telecaster och Stratocaster, Fender gitarrer och Fender förstärkare är nu hushåll namn. View All Information

Fender bas Förstärkare

Första 23 produkter som visas

Om Fender bas Förstärkare

Fender Elbas och basförstärkare har använts under årtionden av några av de största basisterna i musikbranschen STING av The Police Duff McKagen av kanoner och rosor.

På Gear4music.se vi erbjuder Fenders brett urval av basförstärkare inklusive deras någonsin populära Rumble combo basförstärkare levererar den perfekta konfigurationen för att spela hemma eller på spelningar. Berömda Bassman combo rör basförstärkare leverera världsklass ljud i ett paket som utformats för att hantera krav på låg bas frekvenser.

Fender bas Förstärkare Nyheter

Fender tillkännage deras första förordningar på Rosenträ

Efter CITES avtal förra året, Fender har meddelat att deras Elite gitarr och bas sortiment kommer att vara föremål för strikta reglering och substitution av skogen.... Mer »

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Fender's Tune App nu tillgänglig för Android-enheter

Lansera appen intuitivt förra året, är det nu gjorts tillgängliga för dem som inte äger en iOS-enhet gör punktformiga precision tuning universal... Mer »