Gitarrpedaler

Gitarrpedaler och effekter är ett viktigt inslag i varje gitarrists set-up. De kan lägga till en mängd olika nyanser till ditt gitarrljud samt användas för att skapa helt unika ljud. Hos Gear4music har vi ett omfattande utbud effektpedaler från ledande märken såsom Boss, Line 6, Zoom och Digitech.

View All Information

De Mest Populära Gitarreffekter & Pedaler

Om Gitarreffekter

Gitarreffekter har hjälpt musiker formge och skulptera sina ljud i årtionden - från finjustering av tonläget, till radikal förändring av sina ljud. Multi-Effektpedaler, som Boss GT-10, kombinerar ett antal effekter i en bärbar enhet. Dessa kan bestå av delay, Chorus, Reverb, Overdrive, dist samt mer experimentella effekter som Ring modulering.

Gitarreffekter - Nyheter

MUSIKMESSE 2017: Radial avslöja LX-2 Line Splitter pedalen

Erbjuder spelaren komplett control av deras signaler, att LX-2 linjedelare och dämparen är Radial's senaste release för detta år Musikmesse i Frankfurt... Mer »

Strymon införa Sunset dubbla Overdrive Pedal

En overdrive-pedal som syftar till att reproducera de mest eftertraktade efter toner i musikhistorien, den dubbla Sunset Overdrive ger dig mer valuta för pengarna... Mer »

Walrus Audio införa den ny Warhorn Overdrive-pedalen

Komplett med en helt ny design, Warhorn ser varumärket utforska tonala funktionerna i en blånad överväxel försedd med anpassningsbara parametern control.... Mer »