Gitarrpedaler

Gitarrpedaler och effekter är ett viktigt inslag i varje gitarrists set-up. De kan lägga till en mängd olika nyanser till ditt gitarrljud samt användas för att skapa helt unika ljud. Hos Gear4music har vi ett omfattande utbud effektpedaler från ledande märken såsom Boss, Line 6, Zoom och Digitech.

View All Information

De Mest Populära Gitarreffekter & Pedaler

Om Gitarreffekter

Gitarreffekter har hjälpt musiker formge och skulptera sina ljud i årtionden - från finjustering av tonläget, till radikal förändring av sina ljud. Multi-Effektpedaler, som Boss GT-10, kombinerar ett antal effekter i en bärbar enhet. Dessa kan bestå av delay, Chorus, Reverb, Overdrive, dist samt mer experimentella effekter som Ring modulering.

Gitarreffekter - Nyheter

Gear4music nu strumpan Gurus förstärkare Boutique serie pedaler

Kända för deras arv av revolutionerande förstärkare och gitarr pedaler, Gurus har snabbt etablerat sig som en ledande röst i branschens gitarr... Mer »

EarthQuaker Devices enheter släppa loss helt nya Fuzz Erupter Pedal

Control harmoniska innehållet och produktionen av din ton i ett enda svep. Designad för alla saker skitiga och seg, Earthquaker's Erupter sätter fuzz tillbaka på kartan.... Mer »

BASA MDP teknik lyssnar och anpassar sig till din spelar

BOSS' flerdimensionella bearbetningsteknik förbättrar och reagerar på specifika artikulation, uppmuntra en konsekvent hög kvalitetsljud gratis kompromiss.... Mer »