Gitarrpedaler

Gitarr pedaler och effekter är ett viktigt inslag i varje gitarrists set-up. De kan lägga till en mängd olika nyanser till ditt gitarrljud samt användas för att skapa helt unika ljud. Hos Gear4music har vi ett omfattande utbud effektpedaler från ledande märken såsom Boss, Line 6, Zoom och Digitech.

View All Information

De Mest Populära Gitarreffekter & Pedaler

Första 36 produkter som visas

Om Gitarreffekter

Gitarreffekter har hjälpt musiker formge och skulptera sina ljud i årtionden - från finjustering av tonläget, till radikal förändring av sina ljud. Multi-Effektpedaler, som Boss GT-10, kombinerar ett antal effekter i en bärbar enhet. Dessa kan bestå av delay, Chorus, Reverb, Overdrive, dist samt mer experimentella effekter som Ring modulering.

Gitarreffekter - Nyheter

EHX tillkännage splitternya SYNTH9 Synthesizer maskin Pedal

En pedal som återupplever härligheten av de sist århundradena största synt låter, SYNTH9 synt Pedal erbjuder spelaren 9 tidlösa toner i ett paket.... Mer »

EHX införa helt nya kanjon Delay och Looper Pedal

Fylld till brädden med spännande tonal alternativ, ravinen Delay och Looper pedalen har 11 lägen, alla med sin egen distinkta ljud och karaktär.... Mer »

EHX Release Blurst Mod Filter och drift Overdrive pedaler

Initialt introducerades år vinter NAMM i Kalifornien, Electro Harmonix's helt nytt par pedaler finns nu att köpa för allmänheten.... Mer »