Gitarr Pedaler

Gitarr pedaler och effekter är ett viktigt inslag i varje gitarrist set-up. De kan lägga till en mängd olika former till ditt gitarrljud samt användas för att skapa helt unika ljud. Hos Gear4music har vi ett omfattande utbud av effektpedaler från ledande märken som Boss, Line 6, Zoom och Digitech.

View All Information

De Mest Populära Gitarreffekter & Pedaler

Första 36 produkter som visar

Om Gitarreffekter

Gitarreffekter har hjälpt musiker formge och skulptera sina ljud i årtionden - från finjustering av tonläget, till radikal förändring av sina ljud. Multi-Effektpedaler, som Boss GT-10, kombinerar ett antal effekter i en bärbar enhet. Dessa kan bestå av delay, Chorus, Reverb, Overdrive, dist samt mer experimentella effekter som Ring modulering.

Gitarreffekter - Nyheter

Boss firar 40-årsjubileum med tidsbegränsade erbjudanden på utvalda effektpedaler

Att fira fyra årtionden av BOSS, de effekter tillverkning jätte är som att köra fyra dagar av rekommenderade erbjudanden på utvalda Boss produkter under helgen 27 - 30 maj till 23:59 pm på den 30 maj 2016.... Mer »

Källa ljud pedaler nu fylld från Gear4Music

Källa ljudeffekter, känd för innovation och kvalitet, finns nu tillgängliga via Gear4music.... Mer »

Gear4music nu strumpan EarthQuaker Devices enheter effektpedaler

Vi är stolta att meddela att Akron, Ohio pedal tillverkaren, EarthQuaker Devices enheter är nu en del av de omfattande effektpedalen effekter på Gear4music.... Mer »