Gitarrpedaler

Gitarrpedaler och effekter är ett viktigt inslag i varje gitarrists set-up. De kan lägga till en mängd olika nyanser till ditt gitarrljud samt användas för att skapa helt unika ljud. Hos Gear4music har vi ett omfattande utbud effektpedaler från ledande märken såsom Boss, Line 6, Zoom och Digitech.

View All Information

De Mest Populära Gitarreffekter & Pedaler

Första 36 produkter som visas

Om Gitarreffekter

Gitarreffekter har hjälpt musiker formge och skulptera sina ljud i årtionden - från finjustering av tonläget, till radikal förändring av sina ljud. Multi-Effektpedaler, som Boss GT-10, kombinerar ett antal effekter i en bärbar enhet. Dessa kan bestå av delay, Chorus, Reverb, Overdrive, dist samt mer experimentella effekter som Ring modulering.

Gitarreffekter - Nyheter

BOSS släpper 40 årsdagen kompakt Pedal Box Set

I firande av BOSS' 40-årsjubileum släpper företaget en triumvirat av deras mest kända och eftertraktade pedaler i en begränsad upplaga samlingsbox format.... Mer »

BOSS lanserar helt ny Katana-Mini gitarrförstärkare

Det senaste tillskottet till lysande sortiment av Katana förstärkarna, Katana-Mini gitarrförstärkare ger klassiska BOSS ton i en portabel och lätt design... Mer »

BOSS lanserar MD-500 Modulation effektpedalen

Dagens andra pedal release från BOSS för Roland's 'Framtid omgjorda' kampanj, den MD-500 är de senaste heltäckande arbetshästen för moderna musiker.... Mer »