Casio-Keyboards

Gear4Music.com

Casio är världsledande tillverkare av musikinstrument med ett huvudkvarter i Japan. Sedan 1946 har Casio strävat att förverkliga sitt företagsmotto, "kreativitet och bidrag" genom införandet av innovativa och fantasifulla produkter. View All Information

Casio Keyboards

Första 20 produkter som visas

Casio Keyboard paket

Första 10 produkter som visas

Om Casio keyboard

Deras olika sorters keyboard passar alla behov, oavsett om du precis kommit in musik, eller arbetar på professionella inspelningar och med turnerande artister. Casios populära CTK keyboard har ett fantastiskt antal funktioner. På Gear4music.se har vi det berömda Casio LK-220 tangentbelysningskeyboardet med ett ljussystem på tangenterna för att uppmuntra lärande, perfekt för att låta nybörjare komma tillrätta med att spela piano.

Vi har en stark relation med Casio, och kan erbjuda de bästa Casio produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna online i Storbritannien.

Casio keyboard Nyheter

NAMM 2017: Casio starta Privia PX-160 och Celviano AP-460 i vitt

Tillgänglig för beställning på Gear4music nu, både den vördade PX-160 och AP-460 ger ett antal lyxiga tonala möjligheter för kräsna musiker.... Mer »

Casioär GP-500 Celviano Hybrid Digital flygel belönas med titeln "mest innovativa och pålitliga Piano produkt för 2016"

Celviano Grand Hybrid spricker med ett antal bra funktioner, och erbjuder spelaren oöverträffad prestanda och oöverträffad ton... Mer »

Gear4music nu strumpan Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianon

Ett lyxigt digitalpiano avsedd att troget återskapa ljudet av en grand akustiskt piano, Casio Celviano GP-300 är det perfekta verktyget för yttrandefrihet för den kräsne pianisten... Mer »