Casio keyboard

Gear4Music.com

Casio är världsledande inom tillverkning av musikinstrument och är baserade i Japan. Sedan 1946 har Casio strävat att inse sitt företags motto, "kreativitet och bidrag" genom införandet av innovativa och fantasifulla produkter. View All Information

Casio Keyboards

Första 16 produkter som visas

Casio Keyboard paket

Första 9 produkter som visas

Om Casio keyboard

Deras olika sorters keyboard passar alla behov, oavsett om du precis kommit in musik, eller arbetar på professionella inspelningar och med turnerande artister. Casios populära CTK keyboard har ett fantastiskt antal funktioner. På Gear4music.se har vi det berömda Casio LK-220 tangentbelysningskeyboardet med ett ljussystem på tangenterna för att uppmuntra lärande, perfekt för att låta nybörjare komma tillrätta med att spela piano.

Vi har en stark relation med Casio, och kan erbjuda de bästa Casio produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna online i Storbritannien.

Casio keyboard Nyheter

Casio Join Forces med kvicksilver Award nominerad musiker Laura Mvula för musiklärare of the Year Awards 2017

Classic FMS lysande musik lärare Awards ställs till de största någonsin, skylta enastående pedagogiska prestationerna av musiklärare från hela Storbritannien... Mer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano lanserade

Casio replikera flygeln spelupplevelse i den nya GP-400 Grand Hybrid Digitalpiano.... Mer »

NAMM 2015: Casio XW-PD1 Groovebox och XW-DJ1 DJ Kontrollenhet förväntade

Nya rykten för NAMM som Casio förväntas lansera uppföljningarna till XW-P1 synth med XW-PD1 groovebox och XW-DJ1 DJ Kontrollenhet.... Mer »