Cymbaler

På Gear4music.se förstår vi att varje person behöver något annat när det gäller deras cymbaler, då valet du gör kan påverka ditt totala trumljud betydligt. Vi har ett fantastiskt urval tillgängliga, från 6-tums splash, 22-tums ride-cymbaler, crashar, hi-hats och China sorter.

View All Information

Cymbal bästa säljare

Om cymbaler

Cymbaler är ett oundgängligt inköp för trummisar – nybörjarset innehåller cymbalpaket, men passionerade spelare kanske vill uppgradera sig. Dyrare trumset säljs ofta som skalPaketerbjudanden, vilket gör inköp av cymbaler ännu viktigare.

Zildjian cymbaler används av stjärnor som Ronnie Vannucci, och vi har en av de bästa utbuden som finns, inklusive ZXT. Bob Bryar i MCR använder Sabian cymbaler, och vi har ett fantastiskt antal i lager, inklusive deras AAX-serie.

Cymbals News

KLOCKA - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniska trumset

Transponering den nya TD-25 V-Drum modul, som ger en dynamisk och interaktiv känsla, två nya Roland V-Trumset Ersätt i TD-15.... Mer »

NAMM 2015: Sabian stora och fula cymbaler

Sabian har lanserat en helt ny uppsättning av ride cymbal, stora och fula utbud. Dessa kraftfulla cymbaler producera en mörk, organiska och ofullkomliga ljud.... Mer »

Sista chansen för leverans före jul

Det kan finnas bara en dag kvar innan julafton, men det finns fortfarande tid att beställa den perfekta musikaliska gåvan.... Mer »