Musikprogram

Musikprogram är mer framträdande inom musikvärlden än någonsin förr. Tillsammans med en kraftfull dator kan hela spår enkelt skapas. Datorer är seriösa musikskapande verktyg. Hos Gear4music förstår vi betydelsen och styrkan ljudprogram har i modern musik, efterhand som dess popularitet och tillgänglighet växer så gör även dess potential. Detta är anledningen att vi alltid är nöjda attt kunna erbjuda och använda de mest innovativa musikprogram tillgängliga.

View All Information

Mest populära musikprogram

Om musikprogramvara

DAW programvara, eller sequencer-programvara som det också kallas, finns oftast i hjärtat av moderna studior. Program som Cubase, Ableton Live, Sonar och FL Studio kan tillhandahålla allt du behöver för att börja inspelning och produktion av musik.

Ytterligare virtuella Instrument-plugins eller VSTi kommer att berika din ljudpalett och tillåter dig att hitta det perfekta ljudet. En VSTi som Toontrack EZ Drummer gör att du kan skriva och redigera realistiskt klingande trumspår för dina kompositioner.

Effekt-plugins hjälper dig att lägga till ett element av professionalism i ljudet, oavsett om det är en kreativ effekt eller en verktygseffekt. Antares AutoTune EFX är en fantastisk plug-in för korrigering av röst-pitch och för att skapa det populära autotune-ljudet.

Många producenter förlitar sig på sin ljudarsenal. Samplingsbibliotek erbjuder ett komplett utbud av autentiska ljud för dina spår och kan ofta skänka en gnista av kreativitet till dina inspelningar. Ett samplingsbibliotek som East West QLSO platina kompletta ger dig tillgång till en hel orkester, direkt i din DAW.

Musik programvara Nyheter

Antelope Audio nu offranden en fri licens för PreSonus Studio One för kunder som köper markerad Interface

De som köper en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliath Interface kommer att vara berättigad att erhålla en gratis kopia av PreSonus' Studio One... Mer »

Från November 24-30 Propellerhead är erbjuder användare som köp Reason gratis Plugins

Köp Reason mellan den 24 November och 31 December och få £350 värt av de bäst säljande instrument och effekt rack plugins gratis!... Mer »

iZotope Release Professional Standard blandning programvara 'Ozon 7 element'

Perfekt för den producent som vill slipa på sina perfekt ljud, ozon 7 ger enkel och lättanvänt programvara som uttrycker olika nivåer av ljud design... Mer »