Musikprogram

Musikprogram är mer framträdande inom musikvärlden än någonsin förr. Tillsammans med en kraftfull dator kan hela spår enkelt skapas. Datorer är seriösa musikskapande verktyg. Hos Gear4music förstår vi betydelsen och styrkan ljudprogram har i modern musik, efterhand som dess popularitet och tillgänglighet växer så gör även dess potential. Detta är anledningen att vi alltid är nöjda attt kunna erbjuda och använda de mest innovativa musikprogram tillgängliga.

View All Information

Mest populära musikprogram

Första 9 produkter som visas

Om musikprogramvara

DAW programvara, eller sequencer-programvara som det också kallas, finns oftast i hjärtat av moderna studior. Program som Cubase, Ableton Live, Sonar och FL Studio kan tillhandahålla allt du behöver för att börja inspelning och produktion av musik.

Ytterligare virtuella Instrument-plugins eller VSTi kommer att berika din ljudpalett och tillåter dig att hitta det perfekta ljudet. En VSTi som Toontrack EZ Drummer gör att du kan skriva och redigera realistiskt klingande trumspår för dina kompositioner.

Effekt-plugins hjälper dig att lägga till ett element av professionalism i ljudet, oavsett om det är en kreativ effekt eller en verktygseffekt. Antares AutoTune EFX är en fantastisk plug-in för korrigering av röst-pitch och för att skapa det populära autotune-ljudet.

Många producenter förlitar sig på sin ljudarsenal. Samplingsbibliotek erbjuder ett komplett utbud av autentiska ljud för dina spår och kan ofta skänka en gnista av kreativitet till dina inspelningar. Ett samplingsbibliotek som East West QLSO platina kompletta ger dig tillgång till en hel orkester, direkt i din DAW.

Musik programvara Nyheter

Avid Pro Tools kvartett och duett buntar medföra massiva besparingar

Cutting edge Interface utformat för att ge senast i ljudinspelning teknik, paret har varit producera professionell ljudkvalitet vid varje användning... Mer »

Plug-in kollektiva Flux ren Analyzer Studio Session ute nu

Focusrite's januari tillägg till sin Plug-in kollektiv kan du analysera och återskapa sedan ditt ljud i realtid. Tillgängliga fram till den 31 januari.... Mer »

Intelligent mixerreglagen fördumma blandningen?

MusicRadar nyligen talade till iZotope att få sin åsikt på intelligent Mixers och hur de påverkar samtida producenten.... Mer »