PRS gitarrer | Paul Red Smith gitarrer

Gear4Music.com

PRS gitarrer blir alltmer populära bland gitarrister på grund av sin unika design, rika kulturarv och distinkt stil inklusive djärva färgalternativ och signatur fågel inläggningar. View All Information

PRS storsäljare

Första 1 produkter som visas

PRS gitarrer

PRS gitarr hade en ödmjuk början, byggs upp från en mans ambition.

Efter att hans första gitarr som en utmaning att hans musik universitetsprofessor, musikern Paul rörblad Smith utvecklat sin unika varumärke för PRS gitarrer med årtionden av provning, nytänkande och uppfinna.

Dessa imponerande standard of excellence har upprätthållits, som företaget har vuxit till en fantastisk industri närvaro, genom strikt kvalitetskontroll i varje skede av processen och stolthet och kunskap om hantverkare i workshops. PRS gitarr produktion bygger på en väl avvägd kombination av automatiserade processer och hand bearbetning för att framställa instrument av högsta kvalitet.

PRS gitarr nyheter

NAMM 2017: PRS presentera helt nya serien 'Sonzera förstärkare'

Sonzera serien består av en 50W combo, 50W huvud och 20W combo. Används av Black Stone Körsbär och Snarky Puppy, förvänta dig professionellt ton höger utanför bat... Mer »

Gratis gåvor från PRS gitarrer i begränsad tid erbjudande

Köp någon PRS gitarr innan augusti 31 2016 att kvalificera sig för online kuponger att använda direkt på tillverkarens hemsida.... Mer »

PRS gitarrer fira 30-årsdagen

PRS gitarrer firar 30 år med en särskild webbplats som erbjuder berättelser från historien av Paul rörblad Smith gitarrer och inbjudande artister och spelare att dela sina erfarenheter.... Mer »