Mikrofonförstärkare

Mikrofonförstärkare används i inspelning studios att öka och förbättra signal från en mic får bäst från det vid inspelning. Vid Gear4music.se har vi ett brett urval av Monitors-och informationscentrumet förstärkare som hjälper dig att få rätt ljud. Många avancerade förstärkare också innehålla kompressorer, equalizers och andra effekter. Det väl ansedda Focusrite Octopre MK-II har VCA-baserade kompressorer modellering karaktär av sina berömda Red 3.

View All Information

Mikrofon forförstärkare

Första 102 produkter som visas

Om mikrofonen Förförstärkares

Om du börjar bara har vi budgeten förstärkare såsom Behringer MIC100 röret eller ART Tube MP V3 som ger verklig rör värme och tecken med enkel in- och utgångar.

För seriösare studio miljön har hemma eller professionellt vi ett urval av dubbla, quad och 8 kanaler förstärkare tillgängliga från ledande tillverkare som TL Audio och Universal Audio.

Mikrofon Förförstärkare Nyheter

Focusrite ISA en Analog förförstärkare - 20% rabatt

Focusrite erbjuder 20% rabatt på ISA en mikrofon preamp, för en begränsad tid.... Mer »

10 Live sångmikrofoner Under £100

Oavsett om du kör en fantastisk professionell PA-system, en medium som inrättats eller en liten karaoke natt, finns det en mikrofon för dig i vår guide till budget sångmikrofoner.... Mer »

Digital trådlös kraften kommer till den legendariska Shure SM58

Shures nya Digital trådlös Röstmikrofon System ger intelligent digital anslutning, ljudkvalitet och det berömda SM58 vocal klarhet som levereras i nästan ett halvt sekel.... Mer »