Fender Gitarrer

Gear4Music.com

Fender har blivit synonymt med ordet gitarr. För över ett halvt årtionde har deras gitarrer och basar använts av några av de mest kända musikerna i världen. Gitarrister som Jimi Hendrix, David Gilmour och Eric Clapton är bara några av hundratals gitarrister som har spelat en Fender gitarr och rock scener världen över har dekorerats med gitarrer som Telecaster och Stratocaster. View All Information

Fender Bestsellers

Första 27 produkter som visar

Fender Information

Fender grundades 1946 av Leo Fender i Kalifornien, och har sedan dess pågått till touch och omforma nästan varje musikgenre, från rock'n'roll till land och western, jazz till blues och många fler.

Alla, från nybörjare till världens mest populära och hyllade artister och utövande artister har använt och fortsätta att använda fender gitarr och förstärkare, göra Fender inte bara ett vördade musik industrin namn, utan även en kulturell ikon.

Under åren har Fender instrument val för många av de mest begåvade och inflytelserika gitarristerna alla tid inklusive Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton och många många fler artister. På Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av Fender elektrisk gitarr, bas, akustisk gitarr, förstärkare och tillbehör på några av de lägsta priserna i Storbritannien.

Fender Nyheter

Fender retas Release av Johnny Marr signatur Jaguar gitarr

Fender gitarr har release bilden av ny signatur modell för gitarr legend.... Mer »

Fender gräva i In-Ear Monitor territorium

Världsberömda gitarr tillverkare erbjuder fem nya In-Ear monitor modeller i deras senaste satsning.... Mer »

Kerrang! Pristävlingen avslöjade

Kan du rösta på din favorit band?... Mer »