Ibanez Gitarrer

Gear4Music.com

Ibanez elgitarr är en klassiker bland rock och metal fans. Som en av de största Ibanez återförsäljarna i Storbritannien lagerför vi hundratals Ibanez gitarrer, inklusive den populära GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX och Prestige RG1570. View All Information

Mest populära Ibanez elgitarr

Första 15 produkter som visar

Om Ibanez elgitarr

Även om Ibanez har tillverkat musikinstrument sedan 1908, var det inte förrän på det sena 1980-talet som de började att skapa egen identitet när artister som Steve Vai och Frank Zappa började använda deras instrument.

Termen "Superstrat" associeras ofta med Ibanez och beskriver en Strat-liknande gitarr som har modifierats för snabbspelade musikstilar. Särskilt relaterade till Heavy Metal och "shredding" gitarrister, har dessa gitarrer smala halsar, utökade antal greppband och skarpare horn.

Ibanez gitarr nyheter

NAMM 2016: Ibanez tillkännage ny surrealistisk blå Burst RG, signatur periferin gitarr och Mini gitarrpedaler

Ibanez gitarrer har lyft på locket på den nya RGDIX7MPB-SBB - surrealistiska blå brista, Jake Bowen signatur JBM20 (periferi) tillsammans med den Ibanez analoga Delay Mini, kör Mini och Super metall Mini.... Mer »

NAMM 2015: Ibanez 2015 elgitarrer

Ibanez har meddelat att deras nya sortiment av elgitarrer för 2015. Här är vårt val av bäst.... Mer »

Ibanez Team upp med Korg Kaoss Pad RG gitarr och SR basar

Ibanez har skapat RGKP6 gitarr och SRKP4 bas med en särskild kupé för en mini Korg kaoss pad 2S, så att du kan experimentera med din musikaliska identitet.... Mer »