DISC Vintage V400 Solid topp akustisk gitarr, Körsbär Sunburst

1 703 kr Ord.pris 1 925 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC Vintage V400 Solid topp akustisk gitarr, Körsbär Sunburst

Detaljer

Vintage V400 gitarrer erbjuder många fördelar till alla intresserade äger en bra allround akustisk gitarr. V400s full storlek dreadnought formen kroppen ger ett vädjande tjusigt ljud tack vare dess stora inre kropp volym och fasta Tallock. Gitarr erbjuder bra projektionen av ljud tillsammans med ett lika imponerande djup på ton och en väl definierad skärpa i intervallet diskant. Öppna ljudet lämpar sig väl till nästan alla stil spelar, från en trevlig ljudlig ring till en livlig, attackerande ton under plektrum användning, till en varm känsliga klarhet om spelat fingerstyle.

Artikelnummer: 19095

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Med en hals-form som kommer att passa de flesta handen storlekar, känner kant bundna rosewood Greppbräda släta och lätta att spela, tack vare de fina tjocklek greppband. Och på formen angenäma, okomplicerad headstock krom metallöverdragna, omslutna redskap som stämapparat är både stabila och korrekta används med den höga kvalitet som USA gjort strängar, lägga till ytterligare mycket trevlig erfarenheter spelar en V400 akustisk.

Med ett val av attraktiva färger tillgängliga, inklusive en naturlig finish lämnat överlämnas versionen, en V400 är det idealiska valet för gitarr för alla som behöver en mångsidig akustisk gitarr med en imponerande fullständig och öppen ljud.