Focal Alpha 50 aktiv Studio Monitor (singel) - öppnad kartong

 • Video 1
 • Video 2
2 144 kr Ord.pris 2 527 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 5 tums Woofer Polyglass kon.
 • Focal Alpha 50.
 • aktiv Studio Monitor.
 • 1 tum Aluminium inverterad Dome Tweeter.
 • XLR- och RCA-ingångar

Focal Alpha 50 aktiv Studio Monitor (singel) - öppnad kartong

Detaljer

Den Focal Alpha 50 är en aktiv studio monitor med en 5" baselement och en 1" aluminium inverterad domediskant. Idealisk för elektronisk musikproducenter, DJs och heminspelningsstudior, Alpha serien från Focal har två olika ingångar för att ansluta två källor, XLR- och RCA, som alltid aktiv. Alpha 80 aktiv Studio Monitor har två klass AB förstärkare, med aktiverar komplett control av dynamiken i ljudsignalen, vilket möjliggör lyssnar vid höga volymer utan distorsion.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 74018

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Alpha 50

Alpha 50, den mest kompakt av linjen, är perfekt anpassad för trånga utrymmen. ALPHA 50 består av en 5-tums (13cm) woofer / mellanregister högtalare med en Polyglass kon lastas i en fantastisk laminar hamn och en 1 tum (25mm) aluminium inverterad dome tweeter. Det har en 20W förstärkare för diskant och en 35W förstärkare för woofer, och har ett frekvensomfång på 45Hz till 22kHz (+/-3dB).

Ta dina kompositioner till en helt ny nivå!

Tack vare Focal? s exklusiva teknik, sin expertis i form av högtalarelement och den mekaniska konstruktionen av Alpha studio monitorer, optimal integration är garanterad. Miljöer för musikproduktion är mycket olika, de är inte optimerade akustiskt, eller har endast gjorts så otillräckligt och lyssnande avstånden varierar kraftigt. Oavsett om trånga utrymmen, rum med dålig akustiska egenskaper eller för musikstilar, som kräver neutralitet, dynamik och hög SPL, är Alpha studiomonitorer lösningen för dig.

control över ljud spektrum.

Teknik för musikskapande

Detta återspeglas i valet av teknik som används, till exempel inverterade dome tweeter, som ger en mycket linjär diskant, avslöja den minsta brister av utjämningsreserver även från en bit bort och även förhindra hörsel trötthet. Polyglass kon woofer, vilket ger utmärkt dämpning egenskaper, garanterar felfri neutralitet över den hela bas/höga? mellanregister frekvensspektrum och en anmärkningsvärd öppenhet att mellanregistret frekvenser. och unik bas? reflex design med stora dubbla Främre portr, vilket förbättrar akustisk integration även i trånga utrymmen eller installerade nära en främre vägg.

Funktioner/specifikationer

 • 5" polyglass kon woofer
 • 1" aluminium inverterad dome tweeter
 • 25W HF + 30W LF utgång
 • Frekvensomfång från 45Hz till 22kHz (±3dB)

Focal Alpha 50 studiomonitorer finns också i ett par, med stativ. Vänligen klicka här.

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.