Olympus LS-12 Linear PCM transportabel domare

  • Video 1
1 127 kr Ord.pris 1 314 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Två hög känslighet 90 graders mikrofoner.
  • Upp till 50 timmars batteritid.
  • 2 GB inbyggd minne.
  • Funktionsratten och Smart sätt.
  • Pre Record Buffetrt

Olympus LS-12 Linear PCM transportabel domare

Detaljer

På LS-12 är en händig liten enhet som är perfekt för bärbar inspelning. Enkel och användarvänlig med en mängd verktyg utformade för musiker och deras behov som detta är det perfekta ljudinspelare för live spelningar, instrument och sång.Artikelnummer: 34707

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Smart och enkel inspelning

Fått nog av ändlösa skärmmenyer? LS-12 går tillbaka till grunderna med smarta, strömlinjeformad kontroller. En enda främre ratten kan du välja mellan olika inspelningslägen omedelbart. Kombinera detta med den lättlästa displayen Interface, intuitiv knappen design och ett Smartläge som automatiskt anpassar sig till den optimala inspelningsnivån och du ser det har aldrig varit enklare att uppnå betyget studioinspelningar.

Högkänsliga stereomikrofoner

Olympus LS-12 fångar orörda ljudet som linjär PCM inspelning med upp till 96kHz/24 bit med två hög känslighet och bullerdämpande mikrofoner på 90 graders vinklar för att tillåta naturlig och expansiva stereoinspelning. Kan fånga rent ljud upp till 130 decibel, LS-12 producerar högkvalitativa, uppslukande inspelningar utan klippning även vid inspelning av live-shower eller spelningar. Ljud och system kretsarna är separerade för att minimera ljud förnedring samtidigt ett switchable låg cut filter (100Hz / 300Hz) hjälper dig att minska oönskade bakgrundsljud.

Musiker vänliga verktyg

LS-12 har ett antal funktioner speciellt konstruerade och utvecklade för musiker. En kromatisk Stämapparat säkerställer ditt instrument är i samklang innan du börjar medan en metronom håller tiden. High driven överdubbning kapacitet och variabel uppspelningshastighet control menar LS-12 omfattar en hel massa användbara funktioner. Förväg registrera bufferten är en genial funktion som fångar flera sekunder av ljudet innan du trycker på record så du aldrig missar början av ett spår! När du har hämtat dina ljud, den LDS-12 recorder ger dig en mängd professionella filhantering och redigera alternativ inklusive arkivera splittra och delvis radera.

Funktioner/specifikationer

Se den fullständiga specifikationer för Olympus LS-12 Inspelare Vänligen ladda ner PDF-filen ovan.