Radial SB5W WallDI Wall Mount direkt Box

  • Väggfäste.
  • Mono och marken lyft knappar.
  • Nivå knopp.
  • Decora väggplatta.
  • Lätt att Interfacet till bärbara datorer och IPhones.

Radial SB5W WallDI Wall Mount direkt Box

Detaljer

For att minska kabeltrassel pa scen eller i studion, beslutat radiella att skapa en Stereo DI-box som kan monteras pa vaggar. Det är en enkel losning pa ett vanligt problem och är mycket latt att genomfora. Det latt passar in i standard strombrytare elkabinett och anvander en Decora wall plate cover for passform och finish. WallDI kraver inte lokala driver och ansluts enkelt till din barbara dator eller smart telefon. Kontroller är mono och ground lift knappar samt en niva knopp.

Artikelnummer: 43260

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

SB5W är en stereo direkt låda som passar inuti en standard lätta switch elkabinett och har en Decora väggplatta täcka för passform och Yta. Designen är helt passiv, krävs inga lokala driver. Val av RCA eller 3,5 mm mini TRS ingångar gör det enkelt att Interfacet till bärbara datorer och iPhones. En enkel nivå control anger utdata. Detta är förstärkt med en uppsättning & Glöm switch Sammanfattningsvis ljudfilens stereo till mono plus marken hiss att minska brum och buzz orsakas av jordslingor som ofta visas när Interface datorer och projektorer med professionell ljudutrustning. Anslutningar från SB5W görs med enkla skruv-down terminaler och slips kroppsinpackningar för dragavlastning. Tillverkad i Kanada 16 gauge stål, är elektroniken helt inneslutna i ett metallhölje att minska känsligheten från utanför magnetiska störningar.

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.