Samson MDR 1064 10 Kanalmixning

1 239 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Samson MDR 1064 10 Kanalmixning

Detaljer

MDR1064 är en 10-kanals mixer med sex lågt brus mikrofon förstärkare. De sex mic/line inputna och två stereo input varje funktion en 3-bands equalizern plus två aux skickar. Den MDR1064 master avsnittet innehåller två stereo aux returnerar och en 2-spårig ingång och utdata uppspelning stereo enheter och att registrera din mix.

Artikelnummer: 23700

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tack vare rena, klara ljudåtergivning med söta utjämning och signalen flexibla routning garanterar MDR1064 tillförlitliga och högkvalitativa ljudet från prestanda till prestanda. Optimerad för inspelning, Live-ljud förstärkning och kommersiella installationer, är MRD1064 en perfekt blandning lösning erbjuder fantastiskt ljud i ett kompakt paket.

Som med alla Samson's MDR Mixers, avancerad MDR1064 har design av kretsar med hjälp av diskreta komponenter och hög kvalitet och lågt brus op-förstärkare, noggrant utvalda i varje skede av signalen banan, vilket ger dig maximal dynamisk räckvidd och en öppen ljud signal för din live eller inspelad musik.

Funktioner/specifikationer:

  • Kompletta kompakt mixer för Live-eller studio använda
  • Sex högkvalitativ mikrofon förFörstärkare med kanal infogas
  • Två Stereo kanaler
  • 3 band EQ på alla kanaler
  • Dubbla extraanställd skickar
  • 8 Segment Stereo LED Bar VU mätare

Din beställning kan levereras med en vägguttagsadapter
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.