Presonus Audio Interfaces

Gear4Music.com

Presonus grundades 1995 med målet att bygga professionella och prisvärd musik produktion verktyg för musiker och ljud ingenjörer. Under det senaste årtiondet har utvecklat innovativa, professionell och prisvärd verktyg för att skapa musikindustrin i syfte att förbättra musik produktion och skapa processen. View All Information

Presonus USB-ljud Interface

Första 9 produkter som visas

Presonus Firewire Audio Interfaces

Första 3 produkter som visas

Om Presonus Interface

Vid Gear4music vi erbjuder PreSonus världsklass ljud Interface kan skapa kommersiella högkvalitativa inspelningar till otroligt låga priser. PreSonus firestudio är en professionell FireWire världsklass inspelningssystem med den perfekta kombinationen av in- och utgångar för band, producenter, musiker och ingenjörer. Sammankopplad med PreSonus banbrytande studio en artist musik skapa program med plugin-program, loop och samplingar till dig att komma igång omedelbart.

Presonus Audio Interface Nyheter

NAMM 2017: Presonus StudioLive 16 serie III

Med 17 beröring känslig, motoriserade reglar och 17 återkallningsbar XMAS preamps, StudioLive 16 ger användaren fullständig inspelning mångsidighet när verksamma i fältet.... Mer »

Synergy paket nu ingår med Antelope Audio Interface

Antelope Audio har meddelat ett exklusivt samarbete marknadsföring mellan Presonus och Overloud. Detta erbjudande är öppet från nu fram till den 31 December.... Mer »

Presonus meddela FaderPort 8

Den FaderPort 8 ger ännu mer mångsidighet och praktiska att fans av den original FaderPort... Mer »