M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidigare känd som Midiman, har tillverkat MIDI-utrustning sedan den tekniken infördes på 1980-talet. De är en ledande leverantör av inspelning redskap och MIDI-Interface för ljud proffs och elektroniska musiker. Oxygen var en av de första bärbara MIDI keyboard tillgängliga för musiker vilket skapar betydande ny kategori av M-Audio MIDI-Kontrollenhets. View All Information

M-Audio Storsäljare

Första 5 produkter som visas

Om M-Audio

M-Audio är den ledande Innovatören i mobil musik teknik och design och importera en bred variation av ljud produkter, inbegripet digital audio workstation Interface, keyboard MIDI styrenheter, kondensator mikrofoner studio hörlurar, Monitorer och mycket mer.

M-Audio syftar också vissa produkter till DJS inklusive skivspelare och specialiserad DJ programvara. M-Audio MIDI-styrenheter är perfekta för spelar, programmering, producerar och utför med otrolig programvara instrument och studios. Med en eklektisk mix av utrustning vid Gear4music.se.com erbjuder vi ett fantastiskt urval av M-Audio produkter vid den lägsta priser online.

M-Audio News

M-Audio starta vördade kod serien i svart

Den M-Audio kod 61 och kod 49 har släppts i en elegant ny svart design, kombinerar en fantastisk estetik med klassisk ton.... Mer »

Hur du får ut mesta möjliga av din CTRL-49

M-Audio har släppt en informativ och demonstrativa video som ger användare med en steg för steg guide till att använda deras CTRL-49... Mer »

M-Audio starta kod för kod befordran

Fram till den 31 januari varje kund som köper en kod Kontrollenhet kommer att vara berättigade till AIR teknik premium plug-ins.... Mer »