M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidigare känd som Midiman, har tillverkat MIDI-utrustning sedan den tekniken infördes på 1980-talet. De är en ledande leverantör av inspelning redskap och MIDI-Interface för ljud proffs och elektroniska musiker. Oxygen var en av de första bärbara MIDI keyboard tillgängliga för musiker vilket skapar betydande ny kategori av M-Audio MIDI-Kontrollenhets. View All Information

M-Audio Storsäljare

Första 4 produkter som visas

Om M-Audio

M-Audio är den ledande Innovatören i mobil musik teknik och design och importera en bred variation av ljud produkter, inbegripet digital audio workstation Interface, keyboard MIDI styrenheter, kondensator mikrofoner studio hörlurar, Monitorer och mycket mer.

M-Audio syftar också vissa produkter till DJS inklusive skivspelare och specialiserad DJ programvara. M-Audio MIDI-styrenheter är perfekta för spelar, programmering, producerar och utför med otrolig programvara instrument och studios. Med en eklektisk mix av utrustning vid Gear4music.se.com erbjuder vi ett fantastiskt urval av M-Audio produkter vid den lägsta priser online.

M-Audio News

M-Audio starta M-Track 2 X 2 Vocal Studio Pro paket

Vill du få den perfekta ta? M-Audio's M-Track 2 X 2 Vocal Studio Pro ger dig professionell standard videoinspelning kapacitet i en robust och kompakt format.... Mer »

Köp M-Audiokod serien (svart) 's och få gratis Plugin Suite

Från 1 maj höger fram till 31 juli får befintliga användare och nya kunder en plug-in sviten värt upp till £350 tillsammans med deras kod Kontrollenhet... Mer »

M-Audio starta vördade kod serien i svart

Den M-Audio kod 61 och kod 49 har släppts i en elegant ny svart design, kombinerar en fantastisk estetik med klassisk ton.... Mer »