M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidigare känd som Midiman, har tillverkat MIDI-utrustning sedan den tekniken infördes på 1980-talet. De är en ledande leverantör av inspelning redskap och MIDI-Interface för ljud proffs och elektroniska musiker. Oxygen var en av de första bärbara MIDI keyboard tillgängliga för musiker vilket skapar betydande ny kategori av M-Audio MIDI-Kontrollenhets. View All Information

M-Audio Storsäljare

Första 5 produkter som visas

Om M-Audio

M-Audio är den ledande Innovatören i mobil musik teknik och design och importera en bred variation av ljud produkter, inbegripet digital audio workstation Interface, keyboard MIDI styrenheter, kondensator mikrofoner studio hörlurar, Monitorer och mycket mer.

M-Audio syftar också vissa produkter till DJS inklusive skivspelare och specialiserad DJ programvara. M-Audio MIDI-styrenheter är perfekta för spelar, programmering, producerar och utför med otrolig programvara instrument och studios. Med en eklektisk mix av utrustning vid Gear4music.se.com erbjuder vi ett fantastiskt urval av M-Audio produkter vid den lägsta priser online.

M-Audio News

Titta på kända skräck regissör John Carpenter bekänner sig vikten av MIDI

John Carpenter diskuterar genomförandet av MIDI in sin Live-rigg.... Mer »

M-Audio meddela M-38 Storbritannien ankomstdatum

M-Audio ge detaljer på M-38 och dess ankomst till Storbritannien stränder... Mer »

M-Audio CTRL-49 MIDI-Kontrollenhet

Den senaste MIDI-klaviatur från M-Audio är något helt.... Mer »