Harpor

Harpa, som också kallas Chordophone, är ett plockade stränginstrument som har planet av dess strängar placerar vinkelrätt mot resonansbotten. Det går tillbaka till att vara en av de äldsta någonsin instrument och har många ursprung. Harpor används i en mängd olika musikgenrer, men framför allt i Symfoniorkestern och inom folkmusik.

View All Information

Harpor

Första 11 produkter som visar

Om harpor

Harpor bestar av en hals, resonator och strakar. Harpa kan hittas i tidig solo orkesterstycken i konserter av manga barock och klassisk compossers. Det anvands också regelbundet i opera och numera i Jazz och popularmusik.

Beromda harpa delar kan hittas i "Hon är Leaving Home" av The Beatles, Chers "zigenare, Tramps & Thieves" och "Boogie Nights" av varmeboljan.

Harpa och strang nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha introducera YEV serie elektriska violiner

Med dess design inspiration från ekologisk skönhet av trä, enkelheten i rena linjer och bekvämligheten av lätta den nya YEV-serien kombinerar design med innovativa Yamaha ljud skapa en underbar live-framträdande instrument.... Mer »

De 7 bästa instrumenten för barn Under 7

Många föräldrar vill uppmuntra sina barn att ta upp ett instrument tidigt i livet. Musik kan vara en rolig och givande aktivitet för barn men att veta var man ska börja kan vara knepigt. Här är våra bästa val för perfekt starter instrument för barn under 7.... Mer »