Studio Monitor tillverkare

Studio monitorhögtalare tenderar att vara mer robust än HiFi-högtalare som de behöver att hantera obehandlade källor, plötslig spikar i volym och andra högtrycks ljud.

View All Information

Mest populära studiomonitorer

Första 21 produkter som visas

Information om Studio Monitorer

Studio monitorhögtalare är nödvändiga när mixning ljud till en professionell standard. De har för att kunna hantera eventuella plötsliga skurar som kan hända under live-inspelningar. De ger ett platt respons och är utformade för att mata en opartisk ljud trogen det inspelade materialet, så att användaren kan blanda noggrant. För bästa resultat studio monitorer bör vara pekade på arbetande örat så högtalare står är ofta användbart.

PreSonus Eris MTM E44 är en ny aktiv Monitor system avsett för professionella studios. Det är en högpresterande bildskärm med oslagbart rent ljud respons på grund av konfigurationen av mellanregister. aktiv Monitorer har inbyggd förstärkare vilket gör dem mycket sparsam och undanröja behovet av extern förstärkare.

Studio Monitor News

Musikmesse 2015: Munro Sonic ägg 100 Monitoring System

Ägg 100 Monitoring System från Munro Sonic har utformats för att ge den största noggrannheten i närfält villkor.... Mer »

Focal alfa Monitorer i lager!

Den mest prisvärda studiomonitorer ändå från Focal finns nu tillgängliga på Gear4music.... Mer »

Musikmesse 2013: Yamaha införa ny HS Studio Monitor rad

Yamaha har lanserat den nya HS utbudet av nearfield studiomonitorer - HS5, HS7 och HS8, plus HS8S subwoofer.... Mer »