Cajon från Gear4Music, ebenholts - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
545 kr Ord.pris 981 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Inkluderar gratis bärväska och Cajon Pad.
 • Skruv monteras EbenholtsLaminate Frontplate.
 • Bok Rygg och sidor.
 • Justerbar inre Virveltrumma ledningar

Cajon från Gear4Music, ebenholts - B-Stock

Detaljer

Cajon från Gear4Music, Ebenholts är ett perfekt instrument för nybörjare och framåt musiker både. Med en skruv monteras ebenholts laminat frontplate, beech rygg och sidor och justerbar Virveltrumma ledningar, denna cajon producerar ett stort, kraftfullt ljud. Dessutom, denna cajon kommer med gratis gig bag och cajon pad som standard.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 78138

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Färska, råa rytmisk uppbackning för någon grupp eller t.o.m.emble

Cajon av Gear4Music har utformats att blåsa den öppna marknaden med en hög kvalitet instrument som inte kommer att bryta banken. Leverera en unik cajon ljud till ett överkomligt pris, detta instrument är perfekt för användning i Flamenco eller världen musik, och är också speciellt lämplig för unplugged gig eller spelning. När full trummor är inte tillgängliga ger i cajon en fräsch, rå rytmisk uppbackning för någon grupp eller t.o.m.emble.

Cajon's inre Virveltrumma ledningar kan justeras med lätthet att skapa en traditionell ljud med snäva snapin och djup bas resonans. Beech kroppen ger ett överflöd av toner, med en skruv monteras ebenholts laminat frontplate definierar tonala djupet av detta instrument. Skruv monteras frontplate är en högre slutet funktion i den moderna cajon och ger förbättrad resonans och utseende. Stora halkfria fötter och sittplatser yta säkerställa timmars svårigheter-fri användning.

Recensioner av Gear4Music Cajon

Denna cajon tilldelades 4 av 5 av Music Radar -en ledande online publikation för musiker.

"Den Gear4Music cajon är imponerande, speciellt med tanke på priset och den medföljande bärväska för. En hel del."

"Totalt sett Naturfärgad exteriör Yta är riktigt bra, med en mjuk känsla och inga Rörblada kanter."

"Latinska rytmer är lätt att trolla från denna magiska låda; en mambo, en beguine eller t.o.m. en cha-cha alla låter förvånansvärt äkta. "

Funktioner/specifikationer

 • Frontplate: 3 mm Ebenholts laminat, skruv monterade
 • Rygg: 12 mm bok
 • Sidor: 15 mm bok
 • Bredd: 29 cm
 • Djup: 29 cm
 • Höjd: 48 cm
 • Medföljande tillbehör

 • Cajon Carry Bag
 • Cajon Seat Pad
 • Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

  Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen att utveckla vår egen linje av musikanläggning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet.

  Med våra många års samlad erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. Nära samarbete med våra noga utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitliga, stora klingande instrument till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 30 dagars öppet köp.

  Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.