DISC Natal ande Fusion Kauri Trumset, Ltd Edition Scarlet Sparkle

7 004 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Kvistfri Kauri trä, bra Attack & förbättrad Sustain.
  • Tunga Hardware.
  • Limited Edition Yta

DISC Natal ande Fusion Kauri Trumset, Ltd Edition Scarlet Sparkle

Detaljer

Utformad och byggd i samma höga standard som Natal original, erbjuder Spirit serien prisvärda trumset med utmärkt byggkvalitet och ett urval av bra finish och anpassningsbar hårdvara alternativ.


<>

Observera: cymbaler och hårdvara ingår inte.


Artikelnummer: 32823

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Denna anda Fusion Kauri Kit kommer i en hög kvalitet begränsad upplaga Scarlet Sparkle wrap slut, med en setup baserad på fembitars standardsats. De mindre tom storlekarna är idealiska för Funk och Hip Hop trumslagare.

Mindre och grundare trummor på anda Fusion kit har en stramare ljud för en extra punch. Som en vanlig Rock setup, bastrumman ligger kvar på 22-tums .

Tillverkad med Kauri trä, från samma familj som ceder, rak finkornig, kvistfri trä ger utmärkta resonant egenskaper, som ger fantastisk attack och effektivt Sustain.

Den anda serie dragen utökade hårdvara alternativ. Ande hårdvara är ljus dubbelstadgade och lättare än Standard serie hårdvara, vilket gör det lättare att transportera.

NRM2 Isolering Mount

Natal resonans montera 2 är helt isolerade från tom skalen. Varje del av NRM2, inklusive bultar och skruvar, är isolted av ett högvärdigt gummi isolatorer. Denna isolering passar innanför skalet genom bult hål och skruvar, brickor dramatiskt minska motstånd och möjliggör maximal resonans och förbättrad Sustain.

Ljudvågor färdas med mindre motstånd längs säden. NRM2 vertikalt justerade infästnings resonans hindras mindre, producera mer Sustain och möjliggör trumman tonala egenskaper visar dock.

Låg profil Bass Drum monteringssystem

Låg profil monteringsplattan är i jämnhöjd med bastrumman skal och är utformade för minsta yta kontakt: liten men perfekt utformad. Inre nylon mekanismen låser 1 "tom mount inlays ordentligt i position för utmärkt grepp under prestanda.

Ande Virveltrumma kasta-Off

Enkel men ändå elegant tvåvägs utformningen av kasta-off snara är traditionella och byggd för att samma standard som Tri-kasta används på Natal original kit, med samma ikoniska "Sun" logotypen.

Ande Lugs

Klackarna på Spirit-serien kit också dela deras design med den original Natal kit, men en låg massa version. Polerad och klar för hand, har de också "Sun" logotypen.

Dubbel Tom Mount

DTM som utgör en del av bergskedjan Natal Pro Series hårdvara har anpassats till fungera som anden tom berget också. Tunga och kunna hålla din toms stabilt i nästan alla spela position med Natal halkfri aluminium bollen, DTM är konstruerad för styrka och hållbarhet samt användarvänlighet och snygg snygg.

Ande Trumset levereras med spänning stavar med nylon bricka som bidrar till att minimera oönskade vibrationer och Sustain trim stabilitet. Också levereras till Natal anda huvuden.

Alla anda kit tillverkas i samma fabrik som Natal originalen, att säkerställa brittiska kvalitet och brittiska mönster.

Enskilda trummor finns som tillägg, så att du kan skapa och perfekt din egen skräddarsydda kit.