Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha etablerades mot slutet av 1800-talet, och är ett av de största namnen i musikvärlden idag. Även om företaget började med klassiska och akustiska instrument, har Yamaha senare blivit väl respekterad också i gitarr-, bas-, PA- och "Live Sound"-värlen, såväl som andra musikinstrumentområden. View All Information

Yamaha Bestsellers

Första 14 produkter som visas

Om Yamaha musikinstrument

Yamaha's rötter kan spåras tillbaka till 1887, när Torakusu Yamaha ombads att reparera en lokala skolans reed organ. Man beslutar att bygga en själv, Yamaha legenden föddes. Idag genom konstant innovation och tekniskt ledarskap, Yamaha vuxit till att bli världens största och mest framgångsrika tillverkare av kvalitet musikinstrument.

Yamaha pianon, mässing och träblåset instrument spelas av många av världens främsta konsert artister och deras musik produktionsutrustning kan hittas i många av världens främsta inspelningsstudior. Sedan att införa deras keyboard sortiment i 1980-talet, keyboardet har blivit en av de bäst säljande musikinstrument i historia och keyboard idag som PSR-serien fortsätter trenden.

Inflyttning till elektroniska trummor marknaden, Yamaha's DTXplorer kit har blivit mycket populär bland våra kunder som erbjuder hög kvalitet ljud i en enkel, kompakt design. Med ett sådant fantastiskt urval av Yamaha musikinstrument i lager vi är säkra på hittar du produkten rätt för dig.

Yamaha Nyheter

Yamaha avslöja MX88 Synthesizer i upptakten till Superbooth

Utnyttja innovativa funktioner för att komplettera moderna pianospelare, Yamaha's MX88 synt erbjuder en re utlovat design och felfri funktion.... Mer »

Yamaha YSV-104 första Silent Violin att funktionen SRT Power System

Yamaha's senaste inträde i världen av tyst violiner utnyttjar en kvalitativSRT Power System för att förbättra och maximera din ton i övning miljö... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha meddela uppdateringar till CLP utbud

Med en rad uppdateringar som spänner över hela samlingen av CLP pianon, Yamaha ger sin kritikerrosade CLP utbud en efterlängtade förnya.... Mer »