Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha grundades i slutet av 1800-talet och är en av de största namnen i den musikaliska världen idag. Även om Yamaha började med klassiska och akustiska instrument, har Yamaha också vunnit hög respekt i gitarr, bas, PA och Live-ljud världen, såväl som andra musikinstrument områden. View All Information

Yamaha Storsäljare

Första 16 produkter som visar

Om Yamaha

Yamahas rötter kan spåras tillbaka till 1887, då Torakusu Yamaha ombads att reparera en lokala skolor reed organ. Beslutar att bygga en själv, föddes Yamaha legenden. Genom ständig innovation och tekniska ledarskap, har idag Yamaha vuxit till världens största och mest framgångsrika beslutsfattare kvalitet musikinstrument.

Yamaha pianon, mässing och träblåsinstrument instrument spelas av många av de världar översta konsert artisterna och deras musik produktionsutrustning kan hittas i många av världens bästa inspelning studios. Sedan införandet av utbredningsområdet keyboardet på 1980-talet, keyboardet har blivit en av de bäst säljande musikinstrument i historia och keyboard dag liksom fso serien fortsätter trenden.

Flytta i till marknaden för elektroniska trummor, har Yamaha's DTXplorer kit blivit mycket populär bland våra kunder erbjuder högklassigt ljud i en enkel, kompakt design. Med ett fantastiskt urval av Yamaha produkter i lager är vi övertygade om produkten hittar du rätt för dig.

Yamaha Nyheter

Yamaha MX49 och MX61 Synthar nystart

Nya modeller finns i flera nya färger tillsammans med en ny FM syntes app.... Mer »

Yamaha avslöja HS-jag serien studiomonitorer

HS serie Monitorer fick bara mycket bättre.... Mer »

Gratis Yamaha Montage Event på Gear4music

Ha chansen att provköra den nya Yamaha Montage synth och vara en chans att vinna en ÖRORD på Yamaha Montage händelsen på Gear4music på 28.4.16.... Mer »