Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha grundades 1887 i Japan av Torakusu Yamaha och hette först Yamaha Organ Works, för att några år senare byta namn till Nippon Gakki Company Limited. För att fira sitt 100-års jubileum bytte man 1987 återigen namn, denna gång till Yamaha Corporation. Grunden till företaget startade i och med att Torakusu Yamaha lagade en tramporgel på en grundskola och resten är historia. Idag är Yamaha ett av de främsta varumärkena i musikvärlden och även om Yamaha började sin resa med klassiska och akustiska instrument så har man på senare tid vunnit respekt för sina elektroniska instrument, som elgitarrer och elbasar, och för sin elektroniska musikutrustning som PA-system och liveutrustning. View All Information

Yamaha Bestsellers

Första 14 produkter som visas

Om Yamaha

Yamahas rötter kan spåras tillbaka till 1887, då Torakusu Yamaha ombads att reparera en lokala skolor reed organ. Beslutar att bygga en själv, föddes Yamaha legenden. Genom ständig innovation och tekniska ledarskap, har idag Yamaha vuxit till världens största och mest framgångsrika beslutsfattare kvalitet musikinstrument.

Yamaha pianon, mässing och träblåsinstrument instrument spelas av många av de världar översta konsert artisterna och deras musik produktionsutrustning kan hittas i många av världens bästa inspelning studios. Sedan införandet av utbredningsområdet keyboardet på 1980-talet, keyboardet har blivit en av de bäst säljande musikinstrument i historia och keyboard dag liksom fso serien fortsätter trenden.

Flytta i till marknaden för elektroniska trummor, har Yamaha's DTXplorer kit blivit mycket populär bland våra kunder erbjuder högklassigt ljud i en enkel, kompakt design. Med ett fantastiskt urval av Yamaha produkter i lager är vi övertygade om produkten hittar du rätt för dig.

Yamaha Nyheter

Gear4music besitter en av sista Yamaha Xeno YTR trumpeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet för närvarande förblir en av de sista modellerna som för närvarande finns att köpa i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha tillkännage nya Rydeen Drum serien

Att föra åskan på årets NAMM är Yamaha's nya Ryden-serien. En nybörjare nivå kit byggd, du kan förvänta dig premium kvalitet på en nypa efter priset.... Mer »

Yamaha meddela pedagogisk App samarbete med Flowkey

Perfekt för de spelare som blomstrar i en intuitiv utbildning miljö, Flowkey sätter du ansvar för din inlärning erbjuder en mängd insiktsfulla verktyg.... Mer »