Yamaha Bleckblasinstrument

Gear4Music.com

Yamaha Bleckblasinstrument utgor riktmarket for kvalitet nar det galler konstruktion och tillverkning. Med en student utbud av Kornetter trumpeter och tromboner som är lämpligt för nyborjare spelare, anda till toppen av utbud Neo Althorn, Tubor och professionell valthorn, finns det nagot for varje massing spelare. View All Information

Yamaha Bleckblåsinstrument

Första 4 produkter som visas

Om Yamaha Bleckblasinstrument

Yamaha Bleckblasinstrument utgor riktmarket for kvalitet nar det galler konstruktion och tillverkning. Med en student utbud av Kornetter trumpeter och tromboner som är lämpligt för nyborjare spelare, anda till toppen av utbud Neo Althorn, Tubor och professionell valthorn, finns det nagot for varje massing spelare.

Yamaha har manga stjarnor i faltet med ledande massing dirigent Professor David King, Althorn star Sheona Vit och kornett legenden Philip McCann. Anvander deras input och erfarenhet, Yamaha har utvecklat ett sortiment som passar behoven hos dagens moderna musiker.

Bleckblasinstrument nyheter

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno 25th Anniversary Model Trumpet

Med optimal motstånd och ett snabbt svar, kommer att YTR-8335 RS25TH 25-årsjubileum Xeno Trumpet inspirera dig att gå längre än någonsin tidigare.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Avtäcka Ny Professional och anpassad valthorn

Ny professionell och anpassade valthorn spänner revolutionera Yamaha ljudet.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno Artist modell "New York" trumpeter

Att införa Hornstötarnas Yamaha YTR-9335 och YTR-9445 Custom serien.... Mer »