Yamaha Bleckblåsinstrument

Gear4Music.com

Yamaha Bleckblasinstrument utgor riktmarket for kvalitet nar det galler konstruktion och tillverkning. Med en student utbud av Kornetter trumpeter och tromboner som är lämpligt för nyborjare spelare, anda till toppen av utbud Neo Althorn, Tubor och professionell valthorn, finns det nagot for varje massing spelare. View All Information

Yamaha Bleckblåsinstrument

Första 5 produkter som visas

Om Yamaha Bleckblasinstrument

Yamaha Bleckblasinstrument utgor riktmarket for kvalitet nar det galler konstruktion och tillverkning. Med en student utbud av Kornetter trumpeter och tromboner som är lämpligt för nyborjare spelare, anda till toppen av utbud Neo Althorn, Tubor och professionell valthorn, finns det nagot for varje massing spelare.

Yamaha har manga stjarnor i faltet med ledande massing dirigent Professor David King, Althorn star Sheona Vit och kornett legenden Philip McCann. Anvander deras input och erfarenhet, Yamaha har utvecklat ett sortiment som passar behoven hos dagens moderna musiker.

Bleckblasinstrument nyheter

Gear4music besitter en av sista Yamaha Xeno YTR trumpeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsjubileum modell Trumpet för närvarande förblir en av de sista modellerna som för närvarande finns att köpa i Europa.... Mer »

NAMM 2017: S MBX3 Heritage trumpeter/Challenger trumpeter och B

B och S tillkännage releasen av deras professionellt MBX3 trumpeter, Sakkunnigt utformad och en fröjd för örat, MBX3 föra mässing spelar till nya hittade höjder... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno Artist modell "New York" trumpeter

Att införa Hornstötarnas Yamaha YTR-9335 och YTR-9445 Custom serien.... Mer »