Korg Volca

Den Korg Volca serie aterinfor klassiska analoga ljud från vintage trummaskiner, bas Synthar och monster-baserade steg sequencers i tre distinkta maskiner. Den Volca nyckel är en tre not true analoga synth med ett filter avsnitt som anvander samma kretsen av den numera legendariska MiniKorg 700S. Den Volca bas maskin fordelar från tre analoga oscillatorer som tillater dig att lagga enorma, tjocka basgangar till din musik, medan de Volca Taktslag gor det enkelt att lagga till nagra rytm i dina spar med dess inbyggda 16-steg sequencer.

View All Information

Korg Volca serien

Första 8 produkter som visas

Korg Volca

Korg Volcas är verkligen ett storre spel-vaxlare for manga moderna musiker, ta iden om "prisvard effektivitet" till nasta niva. Korg vet att vi alla alskar vara programvara Synthar och drum machine plugin men inte alla av oss har sa mycket pengar att spendera. Korg Volcas ge musiker en verklig och prisvarda alternativ - kraften i analog syntes och handerna pa kontroll.

Volca Taktslag erbjuder upp till sex olika trumljud som är tweakable och latt kan slappas in i ett monster. bottenregister pa Volca Taktslag i kombination med andra element inklusive funktionen stamma kommer definitivt mersmak.

Volca bas är ett roligt och mångsidig synth sa att du kan ange en bas sekvens som en syra stil sekvens pa den samma tid som ger dig bade lag och hog slut i en prisvard box.

Volca nyckel är en spelbar och sequenceable synth med en inbyggd fordrojning. Verkligen tweakable och med en mangd funktioner, inklusive fem olika intonation funktioner, inbyggd automation, steg sekvensering och stora forseningar, Korg Volca tangenter kan enkelt integreras i alla setup.Korg nyheter

Korg lanserar ny hemsida

Korg utbildning syftar till att förse användare med en informativ och dynamiskt lärande upplevelse... Mer »

Korg Kronos STR-1 ljud-motorn

STR-1 är en av nio revolutionära motorer på Korg Kronos. Upptäcka mer om denna ikoniska ljud... Mer »

Kronos MOD-7

Vi tar en närmare titt in i Kronos MOD-7 ljudmotorn... Mer »

Korg's LP-380 Piano nu tillgänglig i Rosenträ Grain svart Yta

Korg har en kasta tillbaka till förflutnan med lanseringen av två nya produktionsmaskiner.... Mer »

Korg tillkännage nya Electribe och Electribe Sampler

Korg har en kasta tillbaka till förflutnan med lanseringen av två nya produktionsmaskiner.... Mer »

Korg Kronos AL-1 ljud-motorn

Vi tar en närmare titt på AL-1 ljud-motorn i 7th of 9 ljud-motorn spotlight artiklar.... Mer »

Korg Kronos PolysixEX ljudmotor

En kraftfull klassiska analoga synth som kan använda upp till 172 röster!... Mer »