Korg Volca

Den Korg Volca serie aterinfor klassiska analoga ljud från vintage trummaskiner, bas syntar och monster-baserade steg sequencers i tre distinkta maskiner. Den Volca nyckel är en tre not true analoga synt med ett filter avsnitt som anvander samma kretsen av den numera legendariska MiniKorg 700S. Den Volca bas maskin fordelar från tre analoga oscillatorer som tillater dig att lagga enorma, tjocka basgangar till din musik, medan de Volca Taktslag gor det enkelt att lagga till nagra rytm i dina spar med dess inbyggda 16-steg sequencer.

View All Information

Korg Volca serien

Första 9 produkter som visas

Korg Volca

Korg Volcas är verkligen ett storre spel-vaxlare for manga moderna musiker, ta iden om "prisvard effektivitet" till nasta niva. Korg vet att vi alla alskar vara programvara syntar och drum machine plugin men inte alla av oss har sa mycket pengar att spendera. Korg Volcas ge musiker en verklig och prisvarda alternativ - kraften i analog syntes och handerna pa kontroll.

Volca Taktslag erbjuder upp till sex olika trumljud som är tweakable och latt kan slappas in i ett monster. bottenregister pa Volca Taktslag i kombination med andra element inklusive funktionen stamma kommer definitivt mersmak.

Volca bas är ett roligt och mångsidig synt sa att du kan ange en bas sekvens som en syra stil sekvens pa den samma tid som ger dig bade lag och hog slut i en prisvard box.

Volca nyckel är en spelbar och sequenceable synt med en inbyggd fordrojning. Verkligen tweakable och med en mangd funktioner, inklusive fem olika intonation funktioner, inbyggd automation, steg sekvensering och stora forseningar, Korg Volca tangenter kan enkelt integreras i alla setup.Korg nyheter

KORG Gadget uppdatering och gratis 'Lite' Mac Version

Med en helt ny uppdatering av den original firmware, erhåller KORG'S Gadget en komplett makeover som väl en helt ny 'lite' version.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitalpiano, KRONOS LS, SV-1

Med en massa nya omtolkningar och bekanta ansikten till stöveln, KORG avslöja de senaste utgåvorna för årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en mängd nya tillägg till sin 2017 line-up, Korg spilla bönorna på deras nya förnyas, uppdateringar och produkter som ska visas på NAMM... Mer »

Korg meddela att vördade Synth 'Wavestation' är nu tillgänglig för iOS-enheter

Direkt från 90-talet, har det legendariska synt fått en modern makeover att göra det mer mångsidig än någonsin... Mer »

'FÖRKOMPRIMERA' din kreativitet med Korg

De som köper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil vara elligible att få en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta ditt spelande till nästa nivå... Mer »

Korg meddela förlängning vid senaste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer främjande

Korg's senaste kampanj som vilken kund som köper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog synt har rätt till en gratis SQ 2 x 8 Analog steg Sequencer, har nu förlängts fram till den 31 December.... Mer »

Korg släppa loss sitt nya sortiment av Korg monolog analoga Synthar

Finns i fem distinkta färger, dessa analoga syntar stå på axlarna av sina föregångare att presentera en helt ny röst.... Mer »