Palmer förstärkare

Gear4Music.com

Palmer gitarrförstärkare har funnits pa marknaden i over 30 är och anses ofta vara en av de mest kanda hemligheterna i varldens gitarr. Fran borjan i andringar, sarskilda justeringar och lagga till extra 'sma hjalpredor' for att redskap, Palmer vet vad musikerna vill - fantastisk ljud kvalitet, tillforlitlig funktionalitet och precision. View All Information

Palmer Elgitarrförstärkares storsäljare

Första 16 produkter som visas

Om Palmer förstärkare

Palmer förstärkare har en sofistikerad, noggrant bakatkompilerade design som undegoes en grundlig testning process innan slutmontering. Alla kontakter och anslutningar kontrolleras, skruvar och muttrar är atdragna och enheten rengors grundligt. Detta innebar att du kan vara saker pa din nya Palmer-Forstarkare är palitlig och felfri.

Palmer gor bara holjen från stal och gjuten aluminium for att skydda sina enheter ordentligt i nagot skede setup. En pulverlack ger ett varaktigt en attraktiv exterior finish samtidigt elektroniska komponenter är skyddade från skador.

Forstarkare Nyheter

Nya Fender Mustang första någonsin WiFi-kompatibel förstärkare

Utnyttja wireless teknik för att hjälpa spelaren uppnå sömlös spelar, den nya Mustang-serien är det första steget in i en ny värld av förstärkare.... Mer »

Stone Deaf FX införa deras nya sortiment av förstärkare

Finns att köpa nu på Gear4music, Stone Deafär helt nytt sortiment av förstärkare ger modern player ett antal tonal alternativ och storlekar för att utforska!... Mer »