Peavey Power Förstärkare

Gear4Music.com

Peavey har tillverkningsutrustning ljud i över 60 år och har vuxit till en av de största ljudutrustning tillverkarna i världen. View All Information

Peavey Power Förstärkare

Första 4 produkter som visas

Om Peavey Power Förstärkare

Peavey har tillverkningsutrustning ljud i över 60 år och har vuxit till en av de största ljudutrustning tillverkarna i världen. Driver tekniska hinder Peavey har varit skaka upp pro audio industrin i över trettio år med sina innovativa kraftförstärkare design och ställer fortfarande standarderna till denna dag.

På Gear4music.se vi hålla Peaveys banbrytande IPR-serien använder en avancerad design dramatiskt minska vikten, ökad produktion makt, tillförlitlighet och termisk effektivitet. En revolution i förstärkare teknik Peavey IPR 1600 är en extremt framgångsrika power förstärkare över hela världen och en efterfrågad förstärkare här vid Gear4music.se.com, kända för sin höghastighets klass D-topologi som ger den högsta ljud upplösning och effektivitet tillgängliga.

Peavey Power Förstärkare Nyheter

Peavey avslöja 6505 Piranha Förstärkartopp

Peavey avslöja en snappier version av deras klassiska hög gain amp.... Mer »

Svart fredag försäljning nu på - våra bästa val

I vinter, vi är kickstarting din julhandeln med 4 hela dagar av den bästa musiken erbjudanden runt, det är svart fredag!... Mer »

Peavey Vypyr VIP förstärkare fa fritt redigera programvara

Peavey har gjort fri Vypyr redigera programvara tillgangliga for deras Vypyr VIP serie förstärkare.... Mer »