Ibanez gitarrer

Gear4Music.com

Ibanez först gjorde sin prägel på musik i slutet av 1980, när kända artister som Steve Vai och Frank Zappa började använda deras elgitarrer. View All Information

Ibanez storsäljare

Första 9 produkter som visas

Ibanez Information

Ibanez växte ur askan efter Hoshino Gakki, japanska musikinstrument företaget grundades 1908. De började importera gitarr under 1930-talet och senare tillverkar dem. 1950 Ibanez startade tillverkning elgitarrer och 1971 produceras gitarr av eklektisk design samt prisvärd repliker av Gibson och Fender gitarrer. 1980 Hade Ibanez etablerat sig som en större brand.

Ibanez i dag hör till några av de bästa gitarr spelarna i världen och används ofta av rock och metal gitarristerna. Ibanez GRG serie utvecklades för spelare som vill Ibanez kvalitet i ett mer prisvärda paket och är speciellt utformat för metall spelare. Ibanez Artcore är en annan populär serie elgitarrer ger en varmare ton med mer av ett hålslag, perfekt för rock gitarristerna.

Ibanez tillverkaren ett brett och eklektiskt urval av bas och akustiska gitarrer, deras BTB bas serien är också populär för sin hals-thru konstruktion och djupare cutaways för förbättrad spelbarhet. Ibanez artwood studio akustiska gitarrer representerar de finaste woods, elteknik och innovativa hantverksskicklighet som någonsin utarbetats av Ibanez. På Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av Ibanez gitarr för alla gitarrister, allt till mycket låga priser.

Ibanez Nyheter

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30-årsjubileum, PSM10 Paul Stanley och Stoneman signatur gitarrer

Med olika olika poster, Ibanez släpp loss en spektakulär rad signatur modeller till deras NAMM 2017 radas upp... Mer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 sträng stränginstrument med greppband och bandlös basgitarr

Okonventionella är vad Ibanez gör bäst, SRAS7 ger bäst av båda världar till moderna musiker med dess kombination fretless och Bandad Greppbrädas,... Mer »

Ibanez Release 3 nya gitarrer att fira 25-årsdagen av Steve Vai's Passion och krigföring

Tre sju sträng gitarrer är inställda på att slå butiker i snart i hyllning till Steve vais kritikerrosade album, Passion och krigföring... Mer »

Ibanez Release nya S-serien, 6,7 och 8 strängar och järn etikett FR gitarrer

Ibanez har verkligen svarat metal gitarr marknaden med deras senaste erbjudanden.... Mer »