Ibanez gitarrer

Gear4Music.com

Ibanez först gjorde sin prägel på musik i slutet av 1980, när kända artister som Steve Vai och Frank Zappa började använda deras elgitarrer. View All Information

Ibanez storsäljare

Första 7 produkter som visas

Ibanez Information

Ibanez växte ur askan efter Hoshino Gakki, japanska musikinstrument företaget grundades 1908. De började importera gitarr under 1930-talet och senare tillverkar dem. 1950 Ibanez startade tillverkning elgitarrer och 1971 produceras gitarr av eklektisk design samt prisvärd repliker av Gibson och Fender gitarrer. 1980 Hade Ibanez etablerat sig som en större brand.

Ibanez i dag hör till några av de bästa gitarr spelarna i världen och används ofta av rock och metal gitarristerna. Ibanez GRG serie utvecklades för spelare som vill Ibanez kvalitet i ett mer prisvärda paket och är speciellt utformat för metall spelare. Ibanez Artcore är en annan populär serie elgitarrer ger en varmare ton med mer av ett hålslag, perfekt för rock gitarristerna.

Ibanez tillverkaren ett brett och eklektiskt urval av bas och akustiska gitarrer, deras BTB bas serien är också populär för sin hals-thru konstruktion och djupare cutaways för förbättrad spelbarhet. Ibanez artwood studio akustiska gitarrer representerar de finaste woods, elteknik och innovativa hantverksskicklighet som någonsin utarbetats av Ibanez. På Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av Ibanez gitarr för alla gitarrister, allt till mycket låga priser.