Korg

Gear4Music.com

Korg är en av de mest använda och respekterade namnen i professionell musik över hela världen. Här på Gear4music håller vi lager av ett omfattande urval av Korg produkter, inklusive avancerade Workstations som Korg M3 och innovativa instrument som Kaossilator. View All Information

Korg storsäljare

Första 13 produkter som visar

Om Korg

Ursprung som ett venture mellan nattklubb ägare och ett dragspel player, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Priding sig på innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept. Alltid vid frontlinjen när det gäller musik teknik och innovation, kan Korg användas och njuta av musiker av alla förmågor.

Korg har helt omdefinieras världen av interaktiva keyboard instrument med införandet av innovativa produkter såsom den mycket hyllade Triton Workstation serien och den formidabla MicroKorg.

Allmänt betraktas som industrin standardutrustning för professionella musiker Korg produkter används av några av de största namnen inom musikindustrin. Dessa inkluderar super producenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trummisen Chad Smith och legendariska DJ Pete Tong och många fler.

Korg Nyheter

Korg's LP-380 Piano nu tillgänglig i Rosenträ Grain svart Yta

Korg har en kasta tillbaka till förflutnan med lanseringen av två nya produktionsmaskiner.... Mer »

Korg tillkännage nya Electribe och Electribe Sampler

Korg har en kasta tillbaka till förflutnan med lanseringen av två nya produktionsmaskiner.... Mer »

Korg Kronos AL-1 ljud-motorn

Vi tar en närmare titt på AL-1 ljud-motorn i 7th of 9 ljud-motorn spotlight artiklar.... Mer »