Korg

Gear4Music.com

Korg har varit i framkant av musikaliska tech sedan det grundades år 1963. Företaget tillverkar numera en samling framkant synthar, keyboards och digitalpianon, samt e-drum tillbehör och Stämapparats för gitarrer och orkesterinstrument. Korg musikinstrument har blivit legendariska beror på deras premium kvalitet och ljud, och spelas av framgångsrika artister och entusiaster av alla nivåer - från nybörjare till professionella. View All Information

Korg storsäljare

Första 11 produkter som visas

Om Korg

Ursprung som ett venture mellan nattklubb ägare och ett dragspel player, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Priding sig på innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept. Alltid vid frontlinjen när det gäller musik teknik och innovation, kan Korg användas och njuta av musiker av alla förmågor.

Korg har helt omdefinieras världen av interaktiva keyboard instrument med införandet av innovativa produkter såsom den mycket hyllade Triton Workstation serien och den formidabla MicroKorg.

Allmänt betraktas som industrin standardutrustning för professionella musiker Korg produkter används av några av de största namnen inom musikindustrin. Dessa inkluderar super producenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trummisen Chad Smith och legendariska DJ Pete Tong och många fler.

Korg Nyheter

Korg meddela att vördade Synth 'Wavestation' är nu tillgänglig för iOS-enheter

Direkt från 90-talet, har det legendariska synt fått en modern makeover att göra det mer mångsidig än någonsin... Mer »

'FÖRKOMPRIMERA' din kreativitet med Korg

De som köper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil vara elligible att få en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta ditt spelande till nästa nivå... Mer »

Korg meddela förlängning vid senaste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer främjande

Korg's senaste kampanj som vilken kund som köper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog synt har rätt till en gratis SQ 2 x 8 Analog steg Sequencer, har nu förlängts fram till den 31 December.... Mer »