Korg

Gear4Music.com

Korg har varit välkänd i musikteknologi sedan bolaget grundades år 1963. Företaget tillverkar numera en samling avancerade syntar, keyboards och digitalpianon samt tillbehör för elektroniska trummor såväl som stämapparater för gitarrer och orkesterinstrument. Musikinstrument av Korg har blivit legendariska tack vare deras ypperliga kvalitet och fina ljud och instrumenten spelas av framgångsrika artister och entusiaster på alla nivåer - från nybörjare till professionella. View All Information

Korg storsäljare

Första 10 produkter som visas

Om Korg

Ursprung som ett venture mellan nattklubb ägare och ett dragspel player, grundades Korg 1962 i Tokyo, Japan. Priding sig på innovation, har Korg alltid försökt förändra musik tack vare banbrytande koncept. Alltid vid frontlinjen när det gäller musik teknik och innovation, kan Korg användas och njuta av musiker av alla förmågor.

Korg har helt omdefinieras världen av interaktiva keyboard instrument med införandet av innovativa produkter såsom den mycket hyllade Triton Workstation serien och den formidabla MicroKorg.

Allmänt betraktas som industrin standardutrustning för professionella musiker Korg produkter används av några av de största namnen inom musikindustrin. Dessa inkluderar super producenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trummisen Chad Smith och legendariska DJ Pete Tong och många fler.

Korg Nyheter

KORG Gadget uppdatering och gratis 'Lite' Mac Version

Med en helt ny uppdatering av den original firmware, erhåller KORG'S Gadget en komplett makeover som väl en helt ny 'lite' version.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitalpiano, KRONOS LS, SV-1

Med en massa nya omtolkningar och bekanta ansikten till stöveln, KORG avslöja de senaste utgåvorna för årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en mängd nya tillägg till sin 2017 line-up, Korg spilla bönorna på deras nya förnyas, uppdateringar och produkter som ska visas på NAMM... Mer »