Vox förstärkare

Gear4Music.com

Vox förstärkare som är aktuellt nu som de var då med gitarristerna Thom Yorke, Jonny Greenwood och Ed O'Brien från Radiohead använder Vox legendariska AC30 förstärkare. På Gear4music vi samarbetar med Vox erbjuda dig sina bästa produkter. View All Information

Vox Storsäljare

Första 10 produkter som visas

Om Vox

Vox startade sin linje av gitarr förstärkare tillbaka i 1957. Det tog bara några år för AC15 och AC30 bli instant legender, definiera ljudet av den brittiska invasionen i Sverige och världen. Innitially används av band som definieras 60 som The Who, The Kinks och The Yardbirds, Vox produkter senare användes av hjärnan maj, Rory Gallagher, The Edge och många mer inflytelserik gitarristerna.

Vox är de flesta särskilt kända för deras förstärkare. AC30 och AC15 fick enorma popularitet i mitten av sextiotalet när de blev mycket populära inom den brittiska Rock scenen med band som The Rolling Stones och The Beatles, och krigsåren "Top Boost" kretsar som definierade den rörligheten ljud. I dag Vox förstärkare förbli relevant med nyligen lanserade produkter såsom Vox Valvetronix leder vägen för Vox i en digital ålder.

Vox Nyheter

NAMM 2017: Vox anpassad serie, MV50, BC112/BC108 hörlurar gitarrförstärkare

Med en stellar 2017 rada upp handen Vox har återigen visat sig vara masters of innovation, som ger en fast blandning av klassiker och samtida vändningar... Mer »

VOX meddela AC, MINI5 och VT förstärkare i British Racing Green

Några av VOXär älskade favoriter finns nu i en ny färg som varumärke limited edition.... Mer »

Musikmesse 2016: VOX avslöja Pathfinder 10 Denim och Pathfinder Union Jack i svart

VOX Pathfinder 10 förstärkare går biker världen med nya, denim-klädda edition.... Mer »