Vox

Gear4Music.com

Vox har varit tillverkning förstärkare i Dartford sedan 1957. Vox förstärkare definieras ljudet av 60-talet som Vox var nära förknippad med The Beatles, en union som fortfarande existerar idag som Paul McCartney behåller sin Hand fast AC30 huvuden i sin nuvarande backlinjen. View All Information

Vox Storsäljare

Första 9 produkter som visas

Om Vox

Vox startade sin linje av gitarr förstärkare tillbaka i 1957. Det tog bara några år för AC15 och AC30 bli instant legender, definiera ljudet av den brittiska invasionen i Sverige och världen. Innitially används av band som definieras 60 som The Who, The Kinks och The Yardbirds, Vox produkter senare användes av hjärnan maj, Rory Gallagher, The Edge och många mer inflytelserik gitarristerna.

Vox är de flesta särskilt kända för deras förstärkare. AC30 och AC15 fick enorma popularitet i mitten av sextiotalet när de blev mycket populära inom den brittiska Rock scenen med band som The Rolling Stones och The Beatles, och krigsåren "Top Boost" kretsar som definierade den rörligheten ljud. I dag Vox förstärkare förbli relevant med nyligen lanserade produkter såsom Vox Valvetronix leder vägen för Vox i en digital ålder.