Om Gear4musicFör att förklara vad vi gör har vi förberett en kort video för att erbjuda våra kunder tillgång till vad vi gör hos Gear4music.


Om Gear4music videon fortsätter historien om trummspelaren från vår andra film som heter Our Journey, som vi gjorde för att visa hur våra kunder har inspirerat oss under de sista 10 åren, och för att fira vår new-look website. Du kan se och lära hur filmen filmades här här.

Historia

Gear4music.se lanserades i 2003 av Gear4music Limited och har blivit en av de största återförsäljare av musikinstrument och utrustning i Storbritannien med över 300 000 registrerade kunder. 2012 lanserade vi även Gear4music på 19 olika språk, och vi är nu ett av de snabbast växande musik företag i Europa.

Vårt uppdrag är enkelt: vi vill göra det att köpa och äga musikinstrument och utrustning lätt för alla genom att erbjuda bra priser och bra SERVICE, oavsett var du bor eller hur du köper från oss.

Vi levererar musikinstrument och utrustning tillverkat av många av branschens mest kända tillverkare till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar även våra egna produkter och har ett brett utbud av fantastiskt värde och kvalitetsprodukter.

Vad att förvänta

Såväl som att spara pengar när du beställer från oss kan du även:

  • Få en tydlig indikation på när man kan förvänta leverans
  • Välja din leveransservice
  • Motta uppdateringar per e-post och text angående din beställning
  • Njut av en 28-dagars pengarna tillbaka garanti på allt
  • Välja att köpa en förlängd garanti vilket ger dig upp till 90 dagars pengarna-tillbaka garanti
  • Räkna med att få en hög standard av kundservice via e-post eller telefon

Hitta oss på Facebook, Twitter, Google , Pinterest och Instagram.


Bedömningar och Utmärkelser


Kunders Kommentarer och Feedback

Jag beställde en SubZero SZ-400 mikrofon och mini boom mikrofonstativ av Gear4music och betalade för leverans nästa tillgängliga dag leverans. Det kom nästa dag med DPD, vilket möjliggjorde spårning och en god indikation på leveranstiden. Tyvärr mic bom hade ett fabrikationsfel vilket innebar klämman var lite trasig, så jag skickade ett mail förklara och be om en ny klämma. Gear4music svarade snabbt och skickade ut en helt ny boom, nästa dag! Deras Twitter närvaro är också stor - de visste vem jag var när jag twittrade om dem och gav ett personligt svar. Maj fru köpte även en Cajon för mig i julklapp, och hon använde Gear4music också. De var uppenbarligen mycket hjälpsamma och talade henne genom alla pro och nackdelar av varje. Allt som allt ett stort företag köpa från. Och innan du misstänker något, jag var inte betalt för denna översyn, bara en mycket glad sommarlägret!
Crispin, 14 Maj 2015, via Trustpilot

Ville bara säga tack så mycket för den suveräna servicen ni ger. Jag beställde en mikrofon och ställ igår eftermiddag och det levererades i morse - med sund förnuft hadde de lämnat det med en granne vilket gjorde att jag inte skulle ordna med ännu en levering. Allt är perfekt. Ni är extremt tillförlitliga och effektiva. Leverans företaget ni använder är förstklassig. Jag kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Nick Ham, 29 April 2014

Beställt lite grejer från @gear4music igår och förväntade att det ville anlända i morgon, men det levererades idag! #excited
@faithinmelissa, 24 April 2014, via Twitter

Köpte en fin roundback semi-akustisk gitarr och nu undersöker jag alltid Gear4music's webbplats först varje gång jag behöver musik redskap Adrian mullrar, 14 April 2014, via Facebook

Hej alla, Tyckte bara att jag skulle berömma denna firmans egna märke. Jag har använt deras p-bas ett tag nu, inklusive tre timmars repetitioner och basen klarar det med glans, har värkan bytat ut mickarna endast strängarna och ör vänldigt nöjd.. Jag är en fattig fyrtio år gammal man med familj etc så detta är bra... :-))
Jay Wardingley, 13 April, via Facebook

Fullständigt strålande företag! Tack för både min Dubla Bas Pedal och mitt nya 5 bits set av trummikrofoner! De levereras dagen efter jag köpte dem!
Kyle TheRev Warren 31 mars, via Facebook