Om Gear4musicFör att förklara vad vi gör har vi förberett en kort video för att erbjuda våra kunder tillgång till vad vi gör hos Gear4music.


Om Gear4music-videon fortsätter historien om trumspelaren från vår andra film som heter Our Journey som vi gjorde för att visa hur våra kunder har inspirerat oss under de sista 10 åren och för att fira vår new-look website. Du kan se och lära hur filmen filmadeshär.

Historia

Gear4music.se lanserades år 2003 av Gear4music Limited och har blivit en av de största återförsäljare av musikinstrument och utrustning i Storbritannien med över 300 000 registrerade kunder. 2012 lanserade vi även Gear4music på 19 olika språk, och vi är nu ett av de snabbast växande musik företagen i Europa.

Vårt uppdrag är enkelt: vi vill göra det att köpa och äga musikinstrument och utrustning lätt för alla genom att erbjuda bra priser och bra SERVICE, oavsett var du bor eller hur du köper från oss.

Vi levererar musikinstrument och utrustning tillverkat av många av branschens mest kända tillverkare till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar även våra egna produkter och har ett brett utbud prisvärda kvalitetsprodukter.

Vad du kan förvänta dig

Såväl som att spara pengar när du beställer från oss kan du även:

  • Få en tydlig indikation på när du torde motta din leverans
  • Välja din leveransservice och ett leveransdatum
  • Motta uppdateringar per e-post och text angående din beställning
  • en 2års garantiperiod som standard
  • En 30-dagars pengarna "tillbaka garanti" på allting, samt gratis returer
  • Välja att köpa en förlängd garanti vilket ger dig upp till 120 dagars pengarna-tillbaka garanti
  • Räkna med att få en hög standard av kundservice via e-post eller telefon

Hitta oss på Facebook, Twitter, Google , Pinterest och Instagram.


Värderingar och Utmärkelser


Kunders kommentarer och feedback

Jag beställde en SubZero SZ-400 mikrofon och ett mini bomikrofonstativ av Gear4music och betalade för leverans nästa tillgängliga dag leverans. Det kom nästa dag med DPD, vilket möjliggjorde spårning och en god indikation på leveranstiden. Tyvärr hade bommikrofonstativet ett tillverkningsfel, vilket innebar att klämman var trasig, så jag skickade ett mejl för att förklara problemet och be om en ny. Gear4music svarade snabbt och skickade ut en helt nytt stativ och nästa dag! Deras Twitter-närvaro är också betydande - de visste vem jag var när jag twittrade om dem och gav ett personligt svar. Min fru köpte även en Cajon åt mig i julklapp och hon använde Gear4music också. De var uppenbarligen mycket hjälpsamma och talade henne genom alla för och nackdelar hos var och en. Allt som allt ett fint företag köpa från. Och innan du misstänker något, betalades jag inte för denna översyn, utan är bara en mycket glad sommarcampare!
Crispin, 14 Maj 2015, via Trustpilot strong> p>

Ville bara säga tack så mycket för den suveräna service ni erbjuder. Jag beställde en mikrofon och ett stativ igår eftermiddag och det levererades i morse - med sund förnuft hade de lämnat det hos en granne, vilket gjorde att jag inte skulle ordna med ännu en leverans. Allt är perfekt. Ni är extremt tillförlitliga och effektiva. Leveransföretaget ni använder är förstklassigt. Jag kommer definitivt att rekommendera er till alla jag känner.
Nick Ham, 29 April 2014

Beställde lite grejer från Gear4music igår och förväntade att det ville anlända i morgon, men de levererades redan idag! #excited
@faithinmelissa, 24 April 2014, via Twitter

Köpte en fin roundback semi-akustisk gitarr och nu undersöker jag alltid Gear4musics webbplats först varje gång jag behöver några musikredskap Adrian mullrar, 14 April 2014, via Facebook

Hej alla, Tyckte bara att jag skulle berömma denna firmas egna varumärke. Jag har använt deras p-bas ett tag nu, inklusive under tre timmars repetitioner och basen klarar det perfekt, har inte bytt ut strängarna eller justerat mickarna än och är väldigt nöjd. Jag är en fattig fyrtio år gammal man med familj osv, så detta är bra... :-))
Jay Wardingley, 13 April, via Facebook

Fullständigt strålande företag! Tack för både min Dubbla Bastrumedal och mitt nya 5 delars mikrofonset! De levereras dagen efter jag köpte dem!
Kyle TheRev Warren 31 mars, via Facebook