Stämapparater

Stämapparater för gitarrer finns i flera olika varianter för att passa olika typer av gitarrister. Stämapparat med pedal används för det mesta under live-spelningar och låter gitarristen stämma gitarren med hjälp av strömbrytaren, du kan till och med stämma gitarren mellan låtarna. En Clip-On Stämapparat passar väl till akustiska gitarrer och fungerar lika bra på scen som i hemmet. Handhållna Stämapparater är bra för hemmabruk samt om du behöver stämma din gitarr innan en spelning.

Visa all information

Mest populära elektriska gitarrmottagare

Första 20 produkter som visas

Om gitarrmottagare

Stämapparaten är ett grundläggande verktyg för varje gitarrist. Oavsett om du är nybörjare och behöver en stämapparat för att bekanta dig med gitarrstämning eller en livemusiker som behöver en tillförlitlig stämapparat för stämning på scenen erbjuder Gear4music ett antal stämapparater och stämpedaler för alla gitarrister.

Från pedalbordsfavoriter som Boss TU-3 och den innovativa TC Electronic PolyTune, till handhållna stämapparater som Korg MA-30 med metronom – Gear4music.se erbjuder det bästa sortimentet och de lägsta priserna på stämapparater.