Trummaskiner

Trummaskiner är antingen analoga eller digitala och hjälper med att skapa grunden till elektronisk musik. Roland uppfann den första trummaskinen och har senare återutgvit TR-08-trummaskinen också.

Visa all information

Mest populära trummaskiner

Om Trumma maskiner

Drum maskiner utnyttja samplingar eller syntes för att sekvens eller post percussiva element med pads eller knappar. Många inkluderar en steg-sequencer för att tillåta användare att sekvensera ett beat steg för steg. Sådan trummaskiner är otroligt mångsidig, erbjuder möjlighet att skapa melodisk percussiva sekvenser, utöver konventionella trumljud. Användning av samplingar och tid stretching utökar ytterligare möjligheter trummaskiner kan ge, möjliggör helt nya ljud skapas från en original Sampling.

De tillåter vanligtvis också på-den-fluga Sampling och realtidsinspelning. Förutom att vara populär i elektronisk musik, kan de också användas i stället för en trummis, där de inte är tillgängliga eller önskas.

Alltmer drum programvara studios införliva machine enheter, som erbjuder expansiva Sampling kapacitet. Användning av MIDI-Kontrollenhets kan ge den känslan och växelverkan av en hardware trummaskin i ett programpaket.