Trummaskiner

Trummaskiner är antingen analoga eller digitala och hjälper med att skapa grunden till elektronisk musik. Roland uppfann den första trummaskinen och har senare återutgvit TR-08-trummaskinen också.

Visa all information

Mest populära trummaskiner

Om Trumma maskiner

Trumma maskiner utnyttja samplingar eller syntes för att sekvens eller post percussive element med hjälp av knapparna eller kuddar. Många, t ex den Elektron Machinedrum, innehåller en steg sequencer att tillåta användare att sekvens ett steg för steg-beat. Sådana trummaskiner är otroligt mångsidig, erbjuder möjlighet att skapa melodiska percussive sekvenser, utöver konventionella trummans ljud. Användning av samplingar och tid omfång utökar ytterligare möjligheterna att trummaskiner kan ge, tillåta för helt nya ljud skapas från en ursprunglig provet.

Normalt är tillåta de också on-the-fly Sampling och realtid inspelning. Som är populära i elektronisk musik, kan de också användas i stället för en trummis, där de inte är tillgängliga eller önskade.

Programvara studios inbegripa trumma alltmer maskin enheter, som erbjuder expansiva Sampling funktioner. Användning av MIDI-kontrollers som Korg PadKontrol kan ge känsla och samspel mellan en hårdvara trummaskin i ett programvarupaket.