Bärbara Keyboard 

Ett bärbart keyboard är perfekt för alla som letar efter ett roligt, kompakt och mångsidigt instrument. Den tar inte upp lika mycket plats som ett vanligt digitalpiano och är inte så avancerad som ett Arranger Keyboard utan är enkla och lättspelade instrument. Tack vare den lätta vikten så de går att placera både på ett bord eller i knät och det är lätt att transportera Keyboarden dit man ska, vare sig det är hem till kompisen eller till lektionen.

Visa all information

Mest populära bärbara keyboard

Första 19 produkter som visas

Om hemmakeyboard

Keyboards är inte bara ett alternativ till traditionella pianon, med tanke på hur det känns att spela, men det ger också en enorm mängd olika ljud.

Mycket arbete har gått till att hitta ett instrument som låter som ett piano men saknar dess storlek och vikt. De största fördelarna inkluderar att de är lättare, bärbara, billigare och att de inte kräver stämning.

Vi lagerför keyboard från ledande tillverkare såsom Casio och Yamaha, samt vårt eget sortiment av Gear4music keyboard, med allt från hem till live-keyboard tillgängliga.

Med ett omfattande urval av keyboard till de lägsta priserna i Storbritannien, är Gear4music.se pianistens online superstore.