Musikprogramvara

Skapa, mixa och mastra din musik. Musikprogramvara är en nyckelkomponent för att skapa musik med datorer. Utforska en samling av DAW, VST-plugins, samplingar, noteringsprogram och mer. Allt du behöver för att göra musik. När du köper hos Gear4music får du en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Visa all information

Mest populär musikprogram

Om musikprogramvara

DAW programvara, eller sequencer-programvara som det också kallas, finns oftast i hjärtat av moderna studior. Program som Cubase, Ableton Live, Sonar och FL Studio kan tillhandahålla allt du behöver för att börja inspelning och produktion av musik.

Ytterligare virtuella Instrument-plugins eller VSTi kommer att berika din ljudpalett och tillåter dig att hitta det perfekta ljudet. En VSTi som Toontrack EZ Drummer gör att du kan skriva och redigera realistiskt klingande trumspår för dina kompositioner.

Effekt-plugins hjälper dig att lägga till ett element av professionalism i ljudet, oavsett om det är en kreativ effekt eller en verktygseffekt. Antares AutoTune EFX är en fantastisk plug-in för korrigering av röst-pitch och för att skapa det populära autotune-ljudet.

Många producenter förlitar sig på sin ljudarsenal. Samplingsbibliotek erbjuder ett komplett utbud av autentiska ljud för dina spår och kan ofta skänka en gnista av kreativitet till dina inspelningar. Ett samplingsbibliotek som East West QLSO platina kompletta ger dig tillgång till en hel orkester, direkt i din DAW.