Ljudgränssnitt

Skapa högkvalitativa inspelningar. Ljudgränssnitt låter dig spela in dina instrument, sång och syntar i din dator. Gränsnitten tillhandahåller alla nödvändiga uppkopplingsmöjligheter för mikrofoner, instrument och syntar. Köp ditt ljudgränssnitt hos oss på Gear4music och få en 30-dagars pengarna tillbaka garanti och två års garanti ingår.

Visa all information

De mest populära Ljudkorten

Om ljudgränsnitt

Om du vill spela in en gitarr eller ett keyboard, är det bästa sättet att koppla in i datorn och göra spår genom att använda ett ljudgränssnitt.

USB-, Thunderbolt- och Firewire är alla anslutningstyper för ljudgränssnitt erbjuder olika alternativ för artister eller producenter. Beroende på vad som krävs från gränssnittet finns det olika alternativ på en rad olika prisklasser här på Gear4Musics Ljudgränsnittsidor.

När det gäller olika typer av upkoppling mellan gränssnitt, är USB den allra vanligaste för PC- och Mac-datorer. Firewire är den näst snabbaste efter USB, åtföljd av Thunderbolt 3 som är den snabbaste typen av anlustning för ett ljudgränssnitt. Thunderbolt 3 utnyttjar en "USB Type-C" connection som ser likadan ut jämfört med USB Type-C anslutningar men kommer endast att fungera när den är kopplad till en dedikerad Thunderbolt 3-port.